Cum se calculeaza un metru ster de lemne? – Misiunea Casa

9/4/2018 · Un metru ster este egal cu aproximativ 0,66 metri cubi de lemn, deoarece un metru ster nu reprezinta o cantitate fixa, ci depinde de grosimea si modul de asezare a lemnelor, care creeaza mai mult sau mai putin spatiu liber intre bucati. Lemnele de foc nu se vand la kilogram, deoarece de castigat castiga doar vanzatorul.

Sursa: www.misiuneacasa.ro/cum-se-calculeaza-un-metru-ster-de-lemne

convertor de Metri cubi – metric-conversions.org

Metri cubi. O unitate metrică de volum, utilizată in mod obișnuit in exprimarea concentrațiilor de substanțe chimice intr-un volum de aer. Un metru cub este echivalentul a 35.3 picioare cub sau 1,3 yarzi cub. Un metru cub este echivalentul a 1000 litri, și de asemenea a unui milion de centimetri cubi.

Sursa: www.metric-conversions.org/ro/volum/convertor-de-metri-cubi.htm

Cum se calculeaza un metru ster ? – TuNoi

12/29/2013 · metrul ster este reprezentat de um metru cub de lemn stivuit. el are un echivalent de 0,7 metri cubi. deci e mai mic decat o unitate de m3. acum depinde ce fel de lemn vrei sa cumperi, ca la lemn intra si butuci, lemn de foc, crengi.. etc. si metrul ster vine cu valori diferite, in …

Sursa: tunoi.ro/140/cum-se-calculeaza-un-metru-ster

Caţi metri steri are un metru cub de lemne

Caţi metri steri are un metru cub de lemne . iţi mulţumim pentru răspuns! inainte de a confirma te rugăm să mai petreci 20 de secunde revizuindu-l.

Sursa: www.tpu.ro/casa-gradina/cati-metri-steri-are-un-metru-cub-de-lemne/

Cati metri steri intra in 9 metri cubi de lemn de foc

Cati metri steri intra in 9 metri cubi de lemn de foc

Sursa: www.tpu.ro/casa-gradina/cati-metri-steri-intra-in-9-metri-cubi-de-lemn-de-foc/