Selectează o Pagină

Pot sa conduc Buldoexcavator cu cat B?

Numai cu permisul de conducere categoria B nu puteti conduce un buldoexcavator. Trebuie sa urmati un curs de calificare pentru meseria de buldoexcavatorist, finalizat cu o diploma si sa obtineti o autorizatie ISCIR pentru exploatarea acestor echipamente tehnice.

Sursa: https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_487625/Pot-sa-conduc-Buldoexcavator-cu-cat-B.html

cu ce permis poti conduce un utilaj pe drumurile publice …

(1) Permisul de conducere valabil pentru o categorie da dreptul de a conduce si autovehiculele din subcategoria pe care aceasta o include. (2) Permisul de conducere valabil pentru categoriile CE sau DE este valabil si pentru conducerea ansamblului de vehicule din categoria BE, daca titularul acestuia poseda si permis pentru categoria B.

Sursa: http://www.automarket.ro/raspunsuri/intrebare/cu-ce-permis-poti-conduce-un-utilaj-pe-drumurile-publice-22374.html

Tractor si categoria Tr

Intrebarea si nelamurirea mea e ce se intampla cu tractorul cu doua remorci, ce categorie trebuie pentru asta pt ca la fiecare dintre cazurile astea specifice nou introduse scrie ca ai voie tractor cu o remorca in functie de mase dar nu zice nimic de doua remorci? Modificat 8 Martie, 2015 de RazvanE.

Sursa: https://www.politisti.ro/forums/topic/13528-tractor-si-categoria-tr/

Buldoexcavator permis de conducere

Cu ce categorie de permis se poate conduce un buldoexcavator JCB 4CX a carui masa este de 8350kg.. Forum dedicat incepatorilor si nu numai – pdc.ro Tot ce ai nevoie pentru examenul auto.

Sursa: https://www.pdc.ro/intrebari-si-raspunsuri/intrebare/492

Buna ziua! Cu ce categorie se poate conduce un …

Buna ziua Cu ce categorie se poate conduce un buldoexcavator articulat pe drumurile publice . Toggle navigation TPU. … Cu ce categorie se poate conduce un buldoexcavator articulat pe drumurile publice? … Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro.

Sursa: https://www.tpu.ro/legislatie-politic-social/buna-ziua-cu-ce-categorie-se-poate-conduce-un-buldoexcavator-articulat-pe-drumurile-publice/