Preluare credit ipotecar – Răspunsuri Avocatnet.ro

9/22/2017 · Preluare credit ipotecar – Răspunsuri Avocatnet.ro. Buna ziua!Doresc sa iau o casa care a fost cumpărată prin credit ipotecar,am fost la banca si nu suntem eligibili.Intrebarea mea este daca se poate face o promisiune la notar cu clauze in care noi ne …

Sursa: www.avocatnet.ro/forum/discutie_598968/Preluare-credit-ipotecar.html

preluare contract de credit ipotecar – Răspunsuri Avocatnet.ro

Ne intereseaza urmatoarele cazuri: – preluare de contract de credit ipotecar; – act notarial – in cazul in care nu se poate prelua acest credit. Multumesc, 2 mesaje. 2776 vizualizări. 2 participanți. Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 19:57, 9 Noiembrie 2012. Vezi răspuns.

Sursa: avocatnet.ro/forum/discutie_327294/preluare-contract-de-credit-ipotecar.html

Creditul Imobiliar-Ipotecar | Banca Transilvania

Gama largă de venituri acceptate. Avans minim 15% (la credite in lei) sau minim 35% (la credite in euro) Afli pe loc suma pe care o poți obține. VREAU SĂ FIU SUNAT.

Sursa: beta.bancatransilvania.ro/credite/creditele-imobiliare/creditul-imobiliar-ipotecar

Moştenitorii pot prelua ratele la creditul pentru casă …

Ca să intre in posesia imobilului, moştenitorii sunt obligaţi să preia şi creditul ipotecar. Din acest motiv, bancherii recomandă clienţilor să incheie asigurare de viaţă, iar uneori poliţa este chiar obligatorie. În Romania, solicitanţii de credite pentru locuinţă se pot indatora pe perioade de pană la 40 ani.

Sursa: romanialibera.ro/economie/finante-banci/mostenitorii-pot-prelua-ratele-la-creditul-pentru-casa-189528

Poti face o simulare cu calculatorul de credit ipotecar ING

Ce costuri am la un credit ipotecar de 400000 lei pe 30 de ani? Dacă vrei să iei un credit ipotecar de 400000 lei pe 30 ani cu asigurare de viață și vei aduce un avans intre 15% și 25%**: Dobanda: 4,33% pe an, variabilă trimestrial, indice IRCC (1,67% p.a) plus marja ( 2,96% p.a.) Comision analiză dosar: 900 lei

Sursa: ing.ro/persoane-fizice/credite/ipotecar

Vanzarea imobilelor ipotecate – ImoExpert

3/8/2010 · Vanzarea unui imobil ipotecat (achiziționat parţial prin credit bancar) poate avea loc prin diverse mijloace, dar doar cu acordul prealabil al băncii creditoare.

Sursa: www.imobiliare.ro/imoexpert/vanzarea-imobilelor-ipotecate_db/

Cum se poate prelua un credit Prima Casa?

Totusi, exista cateva conditii pentru ca un credit Prima Casa sa poata fi preluat. In primul rand, titularul creditului trebuie sa solicite acest lucru la Ministerul de Finante si sa dovedeasca ca este in interesul statului sa accepte aceasta varianta.

Sursa: www.conso.ro/credite-imobiliare/cum-se-poate-prelua-un-credit-prima-casa

Credit ipotecar: Ce este, cat durează aprobarea și de ce …

11/21/2019 · În general, creditele ipotecare se acordă persoanelor care au varsta maximă de 75 de ani la finalizarea creditului. Pentru acest credit, dar și pentru altele, banca ia in considerare și veniturile partenerului dacă solicitantul este căsătorit, iar acest lucru poate fi avantajos in ceea ce privește valoarea maximă pe care o poate …

Sursa: www.cursvalutar.ro/blog/credit-ipotecar-ce-este-cat-dureaza-aprobarea-si-de-ce-acte-ai-nevoie/

preluare credit – Anunturi gratuite – Publi24.ro

Bloc nou din caramida P+4+pod finalizat in 2009. Etaj 4/4 cu acces in pod. Localizare: este situat intr-o zona linistita din cartierul nou Drumul Taberei – Brancusi ANL, la mai putin de 10 min de RATB (168 – Parc Brancusi, Valea Argesului) si 15 min de metrou (statia Valea Ialomitei). Pret negociabil, cu posibilitate de preluare credit Prima Casa.

Sursa: www.publi24.ro/anunturi/?q=preluare+credit

Partajul creditelor ipotecare – Raican

10/29/2014 · Partajul creditelor ipotecare. Adăugat de Florin Răican | filed in blog 415 comentarii. Tags: bancă, credite ipotecare, divorț, executor judecătoresc, hotărare divorț, ipotecă, locuința familiei, partaj credit ipotecar, partaj locuință, rate credit, regulament BNR, taxe judiciare. Există pe rolul instanțelor judecătorești dosare in care cupluri de …

Sursa: www.raican.ro/partajul-creditelor-ipotecare/

 

Căutări Similare: Preluare Credit Ipotecar