Credite medici – Persoane fizice – VreauCredit.ro

2/6/2021 · Tip credit: Credit nevoi personale. cu ipoteca. Credit dedicat: Medici Moneda: RON (lei) Suma: 430 – 12.900 € Perioada: max. 5 ani

Sursa: www.vreaucredit.ro/credite/medici/

Simulator credite – Divizia Pentru Medici

Recuperare medicală fizică și balneologie ; Reumatologie ; Rezident ; Stomatologie, Chirurgie dento-alveolară ; Tehnică dentară

Sursa: diviziapentrumedici.ro/simulator-credite/

Credite ipotecare persoane fizice – compari si aplici …

5/4/2021 · Credit ipotecar pentru investii imobiliare provenite din executare silita, destinat persoanelor fizice, cetateti romani si straini rezidenti.

Sursa: www.vreaucredit.ro/credite-ipotecare/

Creditul ipotecar pentru rezidenti, doar prin sot sau firma

6/19/2006 · Din luna martie, prin modificarea legii creditului ipotecar, cetatenii straini si romanii nerezidenti pot accesa credite bancare. Potrivit definitiei, creditul ipotecar se refera la acele credite care pot fi obtinute pentru cumpararea de locuinte sau imobile cu specificatia expresa privind garantia numai cu ipoteca pe imobilul cumparat.

Sursa: www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/15557/Creditul-ipotecar-pentru-rezidenti-doar-prin-sot-sau-firma.html

Locuinte pentru medici rezidenti – Locuinte pentru tineri …

Acest subprogram se ocupa de constructia locuintelor in regim de inchiriere de care pot beneficia medicii rezidenti si alti tineri specialisti. Programul vine in sprijinul medicilor rezidenti si specialistilor carora veniturile nu le permit accesul la o locuinta in proprietate sau inchirierea unei locuinte in conditiile pietei.

Sursa: www.ghidul.ro/anl/produse-servicii/locuinte-pentru-tineri/locuinte-pentru-medici-rezidenti-113809

Credite pentru medicii intreprinzatori – Conso

Credite pentru medicii intreprinzatori. Autor: Alexandra Popa | 15 Octombrie 2007. … Acestea fac imposibila pentru un tanar medic cu un venit de pana in 1.000 lei achizitia unei case prin credit ipotecar. … rezidenti, medici specializati si cabinete medicale.

Sursa: www.conso.ro/citeste-comentariu/18/cimm/Credite-pentru-medicii-intreprinzatori.html

Poti face o simulare cu calculatorul de credit ipotecar ING

Ce costuri am la un credit ipotecar de 400000 lei pe 30 de ani? Dacă vrei să iei un credit ipotecar de 400000 lei pe 30 ani cu asigurare de viață și vei aduce un avans intre 15% și 25%**: Dobanda: 4,33% pe an, variabilă trimestrial, indice IRCC (1,67% p.a) plus marja ( 2,96% p.a.) Comision analiză dosar: 900 lei

Sursa: ing.ro/persoane-fizice/credite/ipotecar

Bancile acorda credite speciale pentru medici

5/17/2010 · La randul sau, Banca Transilvania ofera credite destinate medicilor rezidenti, medicilor specialisti, cabinetelor medicale private, ale caror nevoi de finantare sunt mai mari de 250.000 euro sau echivalent lei, precum si pentru tehicienii dentari.

Sursa: stiri.acasa.ro/financiar-142/bancile-acorda-credite-speciale-pentru-medici-13523.html

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI … – Divizia Pentru Medici

MEDICI 6.1. CREDITE DE NEVOI PERSONALE Fata de oferta STANDARD a Bancii Transilvania pentru acest produse, participantii la Campanie, medici si rezidenti de medicina umana, medici stomatologi si tehnicieni dentari (persoane fizice, cu varsta cuprinsa intre 18 si maxim 65 de ani la sfarsitul perioadei de creditare, mai putin cele care

Sursa: campanie.diviziapentrumedici.ro/white-banking-days/regulament.pdf

Pachetul REZIDENT Banca Transilvania – Medicina Bucureşti

4/25/2009 · Suma max pt rezidenti era de 50000 de euro, credit ipotecar si trebuia sa aduci de acasa 15% din suma necesara pt achizitionare. Eu as fi venit cu 7500, ei puneau restul pana la 50000, credit pe 20 de ani, iar rata lunara era de 600 E(in toamna insemna cam 1900 de ron).

Sursa: www.imed.ro/forum/viewtopic.php?t=8377

 

Căutări Similare: Credit Ipotecar Medici Rezidenti