Urari De Cununie Civila

Cununia civila reprezinta un moment special in viata unui cuplu, un moment prin care isi oficializeaza relatia si isi declara dragostea si angajamentul unul fata de celalalt. Este un moment deosebit si emotiv, care merita sa fie marcat cu un mesaj special pentru cei doi indragostiti.

Daca esti invitat la o astfel de ceremonie si nu stii ce sa scrii pe cardul de felicitare, aici vei gasi cateva idei de urari de cununie civila care sa ii emocioneze pe cei doi miri.

1. „Dragii mei, va doresc ca dragostea voastra sa fie mereu la fel de frumoasa si sincera ca in ziua in care v-ati intalnit. Sa fiti impreuna mereu si sa va bucurati de fiecare moment petrecut impreuna. Felicitari pentru cununia civila!”

2. „Sa aveti o casnicie fericita si plina de iubire, sa va sprijiniti unul pe celalalt in momentele bune si rele si sa va bucurati de toate implinirile vietii. Felicitari pentru cununia civila!”

3. „Sa va iubiti mereu cu aceeasi intensitate si pasiune, sa va respectati si sa va sustineti in toate alegerile pe care le faceti impreuna. Va doresc o casnicie de vis si multe momente frumoase alaturi de persoana iubita.”

4. „Sa va fie mereu inima plina de iubire si bucurie, sa va priviti unul pe celalalt cu aceeasi admiratie si respect ca in ziua in care v-ati cunoscut. Felicitari pentru cununia civila si sa aveti o viata minunata impreuna!”

5. „Fie ca dragostea voastra sa fie mereu la fel de puternica si frumoasa ca in ziua in care v-ati indragostit, iar casnicia sa va aduca numai fericire si implinire. Felicitari pentru cununia civila si sa traiti o viata lunga si fericita impreuna!”

1. De ce este important sa trimiti un mesaj de felicitare la cununia civila a unui cuplu?

– Un mesaj de felicitare este o dovada de respect si apreciere pentru cei doi miri, iar prin el le transmiti urarile tale cele mai sincere pentru casnicia lor.

2. Ce trebuie sa scriu pe un card de felicitare pentru cununia civila?

– Pe un card de felicitare pentru cununia civila trebuie sa scrii un mesaj scurt si emotiv, prin care sa le transmiti celor doi miri felicitari si urari de fericire si implinire in casnicie.

3. Pot sa trimit un mesaj de felicitare si daca nu pot participa la ceremonia de cununie civila?

– Da, este un gest frumos si apreciat sa trimiti un mesaj de felicitare chiar daca nu poti fi prezent la ceremonie.

Daca ai si tu un mesaj de felicitare pentru cei doi miri, nu ezita sa il impartasesti cu noi in sectiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucurosi sa citim si sa impartasim urarile tale.


Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *