Sari la conținut

Sofer Cat B Norvegia

Suntem in cautarea de soferi Cat B pentru a se alatura echipei noastre in Norvegia. Acesta este un rol cu oportunitati unice de dezvoltare profesionala si personala intr-o tara cu un standard de viata ridicat.

Beneficiile includ salariu competitiv, program flexibil, asigurare medicala si oportunitati de promovare. Cerem experienta minima de conducere si permis de conducere valabil. Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational este un plus.

Daca esti o persoana responsabila, cu o atitudine pozitiva si dornica de noi provocari, atunci acest job este pentru tine. Aplica astazi si hai sa construim impreuna un viitor mai bun!

Q: Care sunt cerintele pentru acest post?

A: Cerem experienta minima de conducere, permis de conducere valabil si cunoasterea limbii engleze la nivel conversational.

Q: Ce beneficii ofera acest job?

A: Beneficiile includ salariu competitiv, program flexibil, asigurare medicala si oportunitati de promovare.

Q: Cum pot aplica pentru acest job?

A: Va rugam sa ne trimiteti CV-ul dvs. prin e-mail la adresa noastra de contact.

Ne-ar placea sa auzim de la voi! Daca aveti intrebari sau doriti mai multe informatii despre acest post, va rugam sa lasati un comentariu mai jos. Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Nu uitati sa distribuiti acest post cu prietenii sau colegii dvs. care ar putea fi interesati.

Locuri De Munca Sofer Cat B Elvetia

Locuri De Munca Elvetia Sofer Cat B Soferi distributie cat. B Elvetia/ 2800 euro Depozit alimentar din Elvetia angajeaza soferi cat. B cu experienta minim 2 ani pentru distributie produse alimentare. Atributii: – Transporta marfa in zona alocata conform documentelor de insotire. – Livreaza comenzile – cv-inginer.ro

Locuri De Munca Sofer Cat B Elvetia

Sofer Cat B Suedia

Industria transporturilor din Suedia oferă oportunități numeroase pentru șoferii de categoria B. Această categorie de permis de conducere permite deținătorilor să conducă autovehicule cu o greutate totală de până la 3 5 tone și poate deschide uși către diferite domenii profesionale precum livrările – cv-inginer.ro

Sofer Cat B Suedia

Locuri De Munca Ca Sofer Cat B Curse Lungi

Locuri De Munca Ca Sofer Cat B Curse Lungi Urgent! Locuri de muncă: Sofer-cat-b-curse-externe – Iunie 2022 … Oferte noi pe post de Sofer-cat-b-curse-externe. Angajatori de top. Un mod confortabil gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 26.000+ oferte … /a /p /p !– /wp:paragraph – /di – cv-inginer.ro

Locuri De Munca Ca Sofer Cat B Curse Lungi

Ai intrebari?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.