Se Poate Construi Cabana Pe Teren Extravilan

 

Cabana pe teren arabil/extravilan "la gradina …

21/06/2011 · Cabana din bca poate fi construita in extravilan? ContSters219701 Buna. Nu prea sunt in tema cu legislatia si as vrea sa construiesc in extravilan.

Sursa: www.avocatnet.ro/forum/discutie_216650/Cabana-pe-teren-arabil-extravilan-la-gradina.html

Ce constructii se pot face pe teren extravilan | Bursa …

17/11/2020 · In Legea nr 50 din 29 iulie 1991 se mentioneaza „Construcţii situate in zone izolate in extravilan şi indepărtate de localitatea de reşedinţă a lucrătorilor agricoli, menite adăpostească maşini agricole, utilaje, mici ateliere, scule, alte bunuri ale acestora, inclusiv animale, precum şi spaţii pentru cazare temporară pe timpul campaniilor agricole.”

Sursa: bctr.ro/ce-constructii-se-pot-face-pe-teren-extravilan

Constructie pe teren extravilan – Răspunsuri Avocatnet.ro

Cand am inceput lucrarea(apr. 2 ani),am depus si cererea pt A de C., dar acesta a fost refuzat pe motiv ca nu se poate construi pe teren extravilan, dar se poate face un PUZ, a carui aviz de oportunitate a si primit avizul favorabil al primariei, insa cu o conditie:- teritoriul studiat urma sa fie teritoriul cuprins intre limita intravilanului existent si lotul de dupa parcela mea,insa de pe partea dreapta a strazii. Acest lucru ar insemna ca eu pentru a introduce terenul

Sursa: www.avocatnet.ro/forum/discutie_111660/Constructie-pe-teren-extravilan.html

Cum pot construi pe un teren extravilan? | adevarul.ro

23/09/2008 · Ne vom referi aici la achiziţia unui teren pentru construirea unei singure case, nu a unui complex rezidenţial. Pentru un teren extravilan agricol, procedura este mult mai complicată şi costisitoare, iar timpul de aşteptare pană la trecerea lui in intravilan şi apoi de scoatere din circuitul agricol poate dura ani de zile.

Sursa: adevarul.ro/economie/imobiliare/cum-construi-teren-extravilan-1_50acf52e7c42d5a6638c9ced/index.html

Constructii pe teren extravilan – Construcții de case din …

12/11/2015 · Categoria de folosinta a terenului: Daca terenul face parte din circuitul agricol, atunci el trebuie trecut in categoria curti-constructii (trebuie scos din circuitul agricol) pentru a se putea construi pe el. Nu este obligatorie scoaterea din circuitul agricol a intregii suprafete a terenului, mai ales daca acesta este foarte mare.

Sursa: www.austrocasa.ro/constructii-pe-teren-extravilan/

Se poate construi pe teren extravilan? Care sunt …

Informatii de asimilat inainte de inceperea unui proiect de constructive pe teren extravilan. Pentru a sti daca proiectul se poate construi pe teren extravilan, trebuie asimilate cateva informatii de baza care arata cu exactitate ce este un extravilan, ce tip de cladire poate fi ridicata si …

Sursa: hauze.ro/blog/se-poate-construi-pe-teren-extravilan-care-sunt-conditiile/

 

Căutări Similare: Se Poate Construi Cabana Pe Teren Extravilan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.