Proiect Casa 2 Dormitoare

Proiectul Casei cu Doua Dormitoare ofera o modalitate moderna si practica de a locui. Acesta ofera un mediu primitor si relaxant, cu un design compact si functional. Casa se bazeaza pe conceptul de “living inteligent”, oferind un spatiu optimizat pentru utilizarea eficienta a resurselor.

Designul casei se bazeaza pe un concept modern si minimalist, cu elemente precum pereti cu desene geometrice si mobilier modern, care sa aduca luminozitate si aer curat. Peretii exteriori sunt construiti din caramida, cu suprafete exterioare vopsite in culori neutre. Acest lucru permite casei sa se integreze discret in mediul inconjurator.

Casei ii sunt aplicate tehnologii avansate, cum ar fi panouri fotovoltaice, sisteme de recuperare a caldurii si incalzire prin pardoseala. Acestea asigura o utilizare eficienta a resurselor si o reducere semnificativa a costurilor lunare de utilitati.

Interiorul casei este proiectat pentru o viata practica si comfortabila. Camerele de zi sunt luminoase si moderne, cu mobilier minimalist si suprafete lucioase. Dormitoarele sunt spatioase, cu paturi confortabile si spatii de depozitare ample.

Baile sunt dotate cu tehnologii moderne, cum ar fi sisteme de dus cu eficienta energetica si cabine sauna. Acestea ofera un confort si o relaxare optima.

Proiectul Casei cu Doua Dormitoare ofera o optiune moderna si functionala pentru locuit. Acesta ofera o utilizare eficienta a resurselor, un design modern si o ambianta primitoare si relaxanta.

 • Planuri Generale
 • Acest proiect se refera la construirea unei case cu doua dormitoare, cu suprafata totala de aproximativ 120 m2. Casa va fi construita pe o fundatie de beton, cu pereti exteriori din caramida si acoperis din tabla. Interiorul se va compune din hol, baie, bucatarie si doua dormitoare.

 • Designul Interior
 • Designul interior va fi modern si functional, axat pe utilizarea eficienta a spatiului. Peretii interiori vor fi placati cu gresie si faianta, iar pardoseala va fi acoperita cu parchet de lemn. Usile si ferestrele vor fi dotate cu geam tripan, iar iluminatul va fi asigurat de becuri LED.

 • Finisaje Exterioare
 • Finisajele exterioare vor fi alese pentru a adauga un plus de estetica si personalitate casei. Acoperisul va fi vopsit in culori deschise, iar fatada va fi decorata cu tencuieli decorative. Ferestrele si usile vor fi pictate cu vopsea speciala pentru exterior, iar gradina va fi amenajata cu plante si flori.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  2021 are arhitectura autorizație beneficii beton calcul calculator casa case cat comentarii. constructie constructii copii costa cub design educatie efecte secundare exterior facultate fier formula gard gradina lemn manopera matematica materiale materiale de constructii metru model piatra pret preturi proiect protectie romania sanatate sarcina simptome tratament vise vânzare