Calculator Pret – Spalatorie Auto Automata Pret – JetPOINT.ro

Calculator Pret Spalatorie Auto Self Serice Acesta un Calculator Preț Spălătorie Auto Automată cu Fise Self Service jetPOINT. Aici îți poți calcula prețul de bază a echipamentului / boxă a unei Spălătorii Auto Automate cu Fise, Self Service – jetPOINT.

Sursa: www.jetpoint.ro/calculator-pret-spalatorie-auto-automata-pret-self-service-cu-fise/

Pret Spalatorie Auto-Self Service | Autocurat

O spalatorie auto autonoma de tip self service (clientul este cel care isi spala masina) pentru 1 boxa auto costa 4.988 euro + TVA in varianta de baza. In acesti bani primiti: – furtun de 10 m si lance cu doza optimizata pentru spalare atat cu apa cat si cu detergent si ceara, cu teaca de inox. – automatizare pentru comutare pe modul "vara" sau "iarna" – in modul iarna apa circula permanent si …

Sursa: autocurat.ro/preturi

JD365 – Producator Spalatorii Auto Self Service | JD365.ro

Construim Spalatorii auto Self Service. Este sansa ta sa investesti intr-un concept cu flux major de clienti in fiecare zi. Dorinta de a investi intr-o spalatorie auto self service JD365 este mult mai aproape de tine decat pare. Daca masina ta ar putea vorbi, te-ar intreba lunar: Unde ma poti spala ieftin si rapid? Acum raspunsul este simplu.

Sursa: jd365.ro/

Care sunt costurile pentru deschiderea unei spalatorii …

Costurile pentru deschiderea unei spalatorii self service depind in principal de numarul de piste necesare desfasurarii activitatii. De exemplu aveti nevoie de 2 piste (boxe) daca spalatoria pe care urmeaza sa o construiti este amplasata intr-o zona rurala, o benzinarie, intr-un service auto sau intr-o vulcanizare auto.

Sursa: www.washitalia.ro/care-sunt-costurile-pentru-deschiderea-unei-spalatorii-self-service/

Echipamente spalatorie auto – Constructii spalatorii auto …

Mai jos va prezentam ce putem sa va oferim la un pret foarte bun si o calitate de exceptie . O spalatorie auto self service , proiectata si construita de noi are in doatare doar echipamente de cea mai buna calitate , de la branduri renumite in sectorul de spalatorii auto .

Sursa: www.smartwashbn.ro/

Structuri Spalatorii Self Service

Structuri metalice pentru spalatorii self service cu fise (jetoane). Furnizor structuri metalice spalatorii din INOX sau din fier zincat la cald.

Sursa: spalatorii-self-service.ro/structuri-spalatorii-self-service/

Structuri metalice pentru spalatorii auto | Wash Point

Structuri metalice modulare cu dimensiuni variabile in fuctie de necesitatile locatiei, care se diferentiaza prin rapiditatea constructiei, longevitate si resiztenta superioara si bineinteles pret redus, fata de constructiile clasice. Solutia ideala pentru spalatoriile auto self service.

Sursa: washpoint.ro/structuri-metalice-pentru-spalatorii-auto-si-alte-constructii/