Sari la conținut

Piatra Arsa Babele

0
(0)

Traseu în masivul Bucegi: Piatra Arsă, Babele, Vârful Omu

25/07/2018 · Marcaje de urmat: bandă galbenă: pe tot parcursul traseului. Cabana Piatra Arsă – Cabana Babele: 1h – 1.30h. Cabana Babele – Cabana Omu: 2h – 2.30h. Durata totală: 6h – 7h. Dificultate: ușor. Observații: traseu de o zi care poate deveni dificil în condiții de iarnă. Folosește echipament corespunzător și planifică traseul astfel …

www.pemeleaguri.ro

Traseu Vârful Omu: Piatra Arsă – Babele – Cabana Omu

11/08/2021 · Dacă nu ai urcat niciodată pe vârful Omu și ai un nivel de începător ai nimerit în locul potrivit. În acest articol vei găsi toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ți organiza acest traseu. În acest articol vom vizita împreună Babele și Sfinxul din Bucegi, Cabana și Vârful Omu și fratele geamăn al vârfului Omu, vârful Ocolit (2503 m).

instatravel.ro

Traseu Vf. Omu: Piatra Arsa – Babele – Sfinx – Vf. Omu

Traseu pe Platoul Bucegi cu plecare de la Piatra Arsa si continuare pe la Babele si Sfinx, pana pe Varful Omu. Pana la Piatra Arsa se poate ajunge cu masina, pe drumul cunoscut sub denumirea de Transbucegi. De aceea, pe timp de vara acest loc este frecventat de turisti, in special pana la Babele si Sfinx. Deoarece se merge pe platou, traseul …

suspemunte.com

Pe platoul Bucegilor: TransBucegi (Piatra Arsa) => Babele

15/03/2018 · Traseul Cabana Piatra Arsa Babele este forte bine marcat cu marcaj banda galbena. De unde ati lasat masina trebuia sa va indreptati spre cabana Piatra arsa (spre NE) si ajungeati la acest traseu turistic marcat. Se merge la inceput pa poteca marcata, printre jnepeni, apoi pe platou pana la Babele.

blogulmarian.wordpress.com

Traseu Cabana Babele – Cabana Piatra Arsa – Muntii Bucegi

Trasee in Muntii Bucegi Traseu Cabana Babele – Cabana Piatra Arsa Timp: 1 ora De la Cabana Babele (2200 m) poteca se îndreaptă către est şi coboară pe un prag orizontal, unde lasă în stânga drumul spre Caraiman.

muntii-bucegi.ro

Munții Bucegi: Traseu de o zi de la Piatra Arsă la Vârful

09/12/2018 · Transbucegi – Piatra Arsă – Sfinxul & Babele – Mecetul Turcesc – Curmătura Valea Cerbului – Vârful Omu. Traseul spre al 11-lea cel mai înalt vârf din țara noastră și unul din cele 13 vârfuri cu o înălțime de peste 2.500 de metri poate fi ușor de parcurs și te aduce față în față cu niște peisaje absolut minunate.

muntiiromaniei.ro

BUCEGI: Traseu 1 zi: Cota 1400 – Piatra Arsa – Babele

Fotografie de pe traseul Piatra Arsa (Stanga) – Babele (dreapta) O ploaie mocaneasca se aseaza peste platou, eu fiind singurul echipat cu geaca impermeabila. Traseul pana la urmatoarea cabana, si anume Babele, incepe din spatele cabanei Piata Arsa urmand banda galbena, traseu ce trece printr-o zona plina cu jnepeni.

muntomanul.blogspot.com

Trasee Muntii Bucegi

Muntii Bucegi: Trasee turistice si drumuri de acces din Sinaia, Busteni, Predeal, Valea Prahovei, poteci si marcaje alpine, cabane, cu imagini reprezentative

muntii-bucegi.ro

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Ai intrebari?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.