Pentru Ce Se Ia Movalis

0
(0)

Movalis este un medicament antiinflamator nesteroidian (AINS) utilizat pentru a trata durerea si inflamatia asociate cu artrita reumatoida, osteoartrita, spondilita anchilozanta si alte afectiuni inflamatorii.

Indicatii:

– Artrita reumatoida: Movalis este utilizat pentru a reduce simptomele de durere si inflamatie asociate cu aceasta afectiune.

– Osteoartrita: Movalis este utilizat pentru a reduce durerea si inflamatia asociate cu aceasta afectiune.

– Spondilita anchilozanta: Movalis este utilizat pentru a reduce simptomele de durere si inflamatie asociate cu aceasta afectiune.

– Alte afectiuni inflamatorii: Movalis poate fi utilizat pentru a trata alte afectiuni inflamatorii, cum ar fi tendinita sau bursita.

Doze:

Doza recomandata de Movalis este de 7,5 mg sau 15 mg pe zi, in functie de afectiunea tratata si de severitatea simptomelor. Este important sa luati doza recomandata de catre medicul dumneavoastra si sa nu depasiti doza recomandata.

Efecte Secundare:

Movalis poate cauza efecte secundare, cum ar fi greata, diaree, durere de stomac, sangerari gastrointestinale, cresterea tensiunii arteriale, cresterea riscului de atac de cord sau accident vascular cerebral si afectarea functiei renale. Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra despre riscurile si beneficiile utilizarii Movalis.

1. Ce este Movalis?

Movalis este un medicament antiinflamator nesteroidian (AINS) utilizat pentru a trata durerea si inflamatia asociate cu artrita reumatoida, osteoartrita, spondilita anchilozanta si alte afectiuni inflamatorii.

2. Cum se administreaza Movalis?

Movalis este disponibil sub forma de comprimate si trebuie administrat oral. Doza recomandata depinde de afectiunea tratata si de severitatea simptomelor.

3. Care sunt efectele secundare ale Movalis?

Movalis poate cauza efecte secundare, cum ar fi greata, diaree, durere de stomac, sangerari gastrointestinale, cresterea tensiunii arteriale, cresterea riscului de atac de cord sau accident vascular cerebral si afectarea functiei renale.

Va rugam sa fiti atenti la faptul ca comentariile trebuie sa fie relevante si respectuoase. Nu vom accepta comentarii care contin limbaj vulgar sau ofensator. In plus, nu vom accepta comentarii care promoveaza produse sau servicii sau care contin informatii medicale personale. Va multumim pentru intelegere.

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

arhitectura beton calcul calculator casa case cat comentarii. constructie constructii cub design efecte secundare formula gard gradina lemn materiale materiale de constructii metru model piatra pret preturi proiect protectie romania sanatate simptome tratament vânzare