Sari la conținut

Nai Pentru Ce

Nai este o organizație non-profit care își propune să ofere ajutor copiilor și familiilor acestora din România. Obiectivul nostru este să luptăm împotriva sărăciei și a inegalității sociale prin intermediul educației, sănătății și protecției copilului.

Deși suntem o organizație mică, am reușit să ajutăm sute de copii și familiile lor până acum. Dar cu ajutorul tău, putem face chiar mai mult. Îți îndemnăm să ne susții în misiunea noastră și să ne ajuți să aducem un zâmbet pe fețele copiilor care au nevoie de noi.

Există multe moduri în care poți contribui la cauza noastră. Poți face o donație, poți participa la evenimentele noastre, poți deveni voluntar și poți împărtăși povestea noastră cu prietenii și familia ta.

1. Cum pot face o donație către Nai?

Puteți face o donație prin intermediul site-ului nostru oficial sau prin intermediul PayPal. De asemenea, acceptăm și donații în bani sau în natură. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta prin intermediul site-ului nostru.

2. Pot deveni voluntar pentru Nai?

Da, suntem mereu în căutarea de voluntari care să ne ajute în activitățile noastre. Pentru a deveni voluntar, trebuie doar să ne contactați prin intermediul site-ului nostru și să ne spuneți cum și când doriți să ne ajutați.

3. Ce fel de evenimente organizează Nai?

Organizăm diferite evenimente pe tot parcursul anului, cum ar fi târguri de caritate, concerte, baluri și multe altele. Toate evenimentele noastre sunt menite să strângă fonduri pentru cauza noastră, dar și să ne conecteze cu comunitatea noastră.

Vrem să audim părerile și gândurile tale despre Nai și despre munca noastră. Dacă ai întrebări sau sugestii, te rugăm să ne lași un comentariu mai jos. De asemenea, îți îndemnăm să împărtășești povestea noastră cu prietenii și familia ta, pentru a ne ajuta să creștem și să ajutăm mai mulți copii.

Ai intrebari?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.