Sari la conținut

Inscriere Upb 2023

Universitatea Politehnica din București (UPB) a anunțat deschiderea procesului de înscriere pentru anul universitar 2023-2024. Aceasta este o oportunitate extraordinară pentru toți tinerii pasionați de tehnologie, inginerie și inovare să se alăture uneia dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din România și Europa.

Cu o tradiție bogată în formarea de specialiști de top, UPB oferă o gamă largă de programe de licență, masterat și doctorat, în domenii de vârf precum: inginerie electrică, informatică, automatică și calculatoare, inginerie mecanică, inginerie civilă și altele.

Procesul de înscriere este simplu și accesibil, iar candidații pot beneficia de suportul echipei noastre dedicate pe parcursul întregului proces.

Înscrie-te acum la UPB și fii parte a viitorului în tehnologie și inovare!

1. Care sunt condițiile de înscriere la UPB?

2. Ce documente sunt necesare pentru înscriere?

3. Care sunt taxele de școlarizare la UPB?

4. Cum se desfășoară examenul de admitere la UPB?

Dacă ai întrebări sau nelămuriri legate de procesul de înscriere la UPB, nu ezita să le împărtășești în secțiunea de comentarii de mai jos. Echipa noastră este aici pentru a te ajuta și a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie. De asemenea, dacă ești deja student la UPB, îți invităm să împărtășești experiența ta cu potențialii candidați. Răspunsul tău ar putea fi exact informația de care au nevoie.

Subiecte Preadmitere Upb 2023

Pentru cei care doresc să urmeze o carieră în domeniul tehnic Universitatea Politehnica București (UPB) este una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din România. Admiterea la UPB este un proces competitiv iar candidații trebuie să fie bine pregătiți pentru a obține un loc – cv-inginer.ro

Subiecte Preadmitere Upb 2023

Ai intrebari?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.