Selectează o Pagină

imprejmuire teren extravilan – Răspunsuri Avocatnet.ro

imprejmuire teren extravilan. catalin. Utilizator 19:14, 29 Martie 2010. Buna seara, Detin un teren extravilan (arabil) aflat in apropierea orasului unde nu se afla construit nimic. Vreau s-mi inchid provizoriu (gard de sarma impletita)acest teren pentru plantatia unor pomi. Daca nu …

Sursa: www.avocatnet.ro/forum/discutie_99441/imprejmuire-teren-extravilan.html

CONSTRUIRE ANEXA GOSPODAREASCA P SI IMPREJMUIRE TEREN

3.3.Suprafete de teren construite si suprafete de teren libere. Terenul face parte din teritoriul extravilan al Mun. Botosani, folosinta actuala fiind curti-constructii S=150.00mp si arabil S=350.00mp.

Sursa: www.primariabt.ro/urbanism/orzoi/mem.pdf

Imprejmuirea terenului: cinci lucruri de care trebuie sa …

Pana sa demaram proiectul de imprejmuire a terenului este bine sa ne gandim si sa stabilim deja modul in care vom realiza montarea stalpilor. De exemplu, putem face un gard rezistent dintr-o astfel de teava dreptunghiulara cu dimensiunile 60x40x3 si plasa bordurata.

Sursa: www.stiriagricole.ro/imprejmuirea-terenului-cinci-lucruri-de-care-trebuie-sa-tinem-cont-44647.html

imprejmuire teren agricol – avocatnet.ro

In primul rand, va putem spune ca vanzarea unui teren agricol, daca este situat in extravilan, se supune unor reguli speciale instituite de legea 17/2014. Deci ca atare, trebuie sa precizati daca terenul este situat in extravilan sau in intravilan, pentru ca discutia difera in mod considerabil.

Sursa: www.avocatnet.ro/e/imprejmuire-teren-agricol.html

Autorizatie imprejmuire teren – Autorizatie gard

Autorizatie imprejmuire teren – Autorizatie gard. Imprejmuirea proprietatii este si necesara dar si o obligatie legala. Pentru construirea unui gard legea prevede obligativitatea obtinerii unei autorizatii de construire, indiferent de tipul gardului (plasa,beton,lemn, etc). Legea care prevede aceasta obligativitate este Legea nr.50/1991.

Sursa: www.autorizatii-firme-luminoase.ro/autorizatii/autorizatie-gard/

Certificatul de urbanism pe intelesul tuturor | CadOn …

Este un act emis de Primarie, care ofera date privind regimul unui teren (de ex. intravilan sau extravilan, in circuit agricol, destinat construirii etc.) si mentioneaza conditiile in care puteti construi pe respectivul teren, astfel incat sa respectati regulamentele de urbanism aprobate ale localit

Sursa: www.cad-on.ro/blog/certificatul-de-urbanism-pe-intelesul-tuturor_b37/

Impozit pe Teren: Calcul pentru terenuri intravilane si …

Exista posibilitatea de a trece un teren extravilan in intravilan, insa va trebui sa platesti o taxa, sa obtii cadastrul si intabularea spatiului si sa faci o cerere la Primarie. Daca vrei sa construiesti o cladire in acel loc, va trebui sa prezinti si un plan urbanistic zonal, pe care Consiliul Local va trebui să-l aprobe.

Sursa: www.calculatorvenituri.ro/cum-se-calculeaza-impozitul-pentru-terenul-intravilan-si-extravilan

extravilanagricol.ro – RevTex

Prezentare. Registrul electronic pentru evidenta ofertelor de vanzare a terenurilor agricole situate in extravilan este o aplicatie software destinata PRIMARIILOR.Programul asigura evidenta ofertelor de vanzare a terenurilor agricole conform Legii 17/2014 si a Ordinului nr. 719/740/M.57/2333/2014 privind aplicarea titlului I din Legea 17/2014.

Sursa: www.extravilanagricol.ro/