Sari la conținut

Fucidin Crema Pentru Ce Se Foloseste

Fucidin Crema este un medicament utilizat in tratamentul infectiilor cutanate. Acesta contine substanta activa fusidic acid, care actioneaza impotriva bacteriilor. Crema poate fi utilizata pentru tratarea infectiilor cutanate cu stafilococ sau streptococ, cum ar fi impetigo sau foliculita.

Mod de utilizare: Crema trebuie aplicata pe zona afectata de doua ori pe zi, timp de o saptamana sau pana cand infectia dispare complet. Este important sa respectati instructiunile medicului sau farmacistului si sa nu utilizati crema mai mult decat este recomandat.

Efecte secundare: Fucidin Crema poate cauza reactii adverse, cum ar fi iritatia pielii, mancarime sau usturime. Daca apar simptome neobisnuite, trebuie sa va consultati medicul sau farmacistul.

Atentionari: Fucidin Crema nu trebuie utilizata pe pielea deteriorata sau infectata cu ciuperci. De asemenea, nu trebuie utilizata pe ochi sau gura. Este important sa evitati contactul cu ochii sau alte zone sensibile ale corpului.

1. Fucidin Crema este disponibila fara prescriptie medicala?

Nu, Fucidin Crema este un medicament care necesita prescriptie medicala.

2. Este sigura utilizarea Fucidin Cremei in timpul sarcinii sau alaptarii?

Este important sa consultati medicul inainte de utilizarea Fucidin Cremei in timpul sarcinii sau alaptarii.

3. Pot utiliza Fucidin Crema pentru alte afectiuni ale pielii?

Nu, Fucidin Crema este destinata exclusiv tratamentului infectiilor cutanate.

Va rugam sa nu utilizati acest articol ca substitut pentru sfaturile medicale. Inainte de utilizarea Fucidin Cremei sau oricarui alt medicament, va recomandam sa consultati medicul sau farmacistul.

Ai intrebari?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.