Daca Stergi Mesajele De Pe Whatsapp Le Mai Poti Vedea

Cu siguranta ti s-a intamplat sa trimiti un mesaj pe Whatsapp si apoi sa regreti si sa vrei sa il stergi. Sau poate ai primit un mesaj pe care nu doresti sa il pastrezi in istoricul de conversatii. Indiferent de motivul pentru care ai sters un mesaj, poate te-ai intrebat daca acestea pot fi recuperate sau daca pot fi vazute de altcineva dupa stergerea lor.

Ei bine, in primul rand trebuie sa stii ca atunci cand stergi un mesaj de pe Whatsapp, acesta este sters doar din istoricul tau de conversatii. Cu alte cuvinte, daca ai trimis un mesaj si apoi l-ai sters, acesta nu mai poate fi vazut de tine, dar poate fi inca vizibil de catre persoana sau persoanele cu care ai vorbit.

Insa, daca esti ingrijorat ca mesajele tale pot fi recuperate de catre altcineva, trebuie sa stii ca este putin probabil acest lucru. Chiar daca un mesaj este sters din istoricul de conversatii, acesta ramane stocat pe serverele Whatsapp timp de cateva zile. Insa, aceste mesaje sunt criptate si nu pot fi accesate de catre nimeni, cu exceptia cazului in care exista o cerere legala de la autoritati.

1. Pot recupera mesajele sterse de pe Whatsapp?

Nu, daca ai sters un mesaj de pe Whatsapp, acesta este sters definitiv din istoricul tau de conversatii si nu mai poate fi recuperat.

2. Poti vedea mesajele sterse de pe Whatsapp?

Daca ai sters un mesaj, acesta nu mai poate fi vazut de tine, dar poate fi inca vizibil de catre persoana sau persoanele cu care ai vorbit.

3. Pot mesajele sterse sa fie recuperate de catre altcineva?

Este putin probabil ca mesajele tale sterse sa poata fi recuperate de catre altcineva. Acestea sunt criptate si stocate pe serverele Whatsapp timp de cateva zile, dar nu pot fi accesate fara o cerere legala de la autoritati.

Daca ti-a placut acest articol si crezi ca poate fi util si pentru altii, te invitam sa il distribui pe retelele tale de socializare sau sa lasi un comentariu cu parerea ta despre acest subiect.

Scapa Daca Poti

Scapa Daca Poti este un joc de supravietuire in care trebuie sa eviti obstacolele si sa ajungi la linia de finish cat mai repede posibil. Jucatorii trebuie sa isi foloseasca abilitatile de navigare agilitatea si viteza pentru a evita obstacolele si a ajunge la capatul nivelului in siguranta. Cu fiec – cv-inginer.ro

Scapa Daca Poti

Daca Faci Scoala Pe Automata Poti Conduce Manuala

Cand vine vorba de alegerea unei scoli de soferi multi sunt indecisi intre a opta pentru o masina cu transmisie automata sau una cu transmisie manuala. In timp ce multe scoli de soferi ofera ambele optiuni unele se concentreaza doar pe masinile cu transmisie automata ceea ce poate duce la intrebarea – cv-inginer.ro

Daca Faci Scoala Pe Automata Poti Conduce Manuala

Daca Ai Hepatita B Poti Lucra

Hepatita B este o infectie virala care afecteaza ficatul si poate fi transmisa prin contactul cu sangele sau fluidele corpului. Persoanele care traiesc cu hepatita B se confrunta cu numeroase dificultati inclusiv in ceea ce priveste locul de munca. Insa cu toate acestea exista drepturi garantate de – cv-inginer.ro

Daca Ai Hepatita B Poti Lucra

Daca Iti Vine Ciclu Mai Devreme Poti Fi Insarcinata

Atunci cand vine vorba de menstruatie fiecare femeie are propriul program. Uneori ciclul menstrual poate fi neregulat iar menstruatia poate aparea mai devreme decat de obicei. Daca aceasta situatie apare este posibil sa te intrebi daca esti insarcinata sau daca exista o problema medicala. In acest a – cv-inginer.ro

Daca Iti Vine Ciclu Mai Devreme Poti Fi Insarcinata

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *