Ce Trebuie Sa Mananci Cand Ai Lipsa De Magneziu

4
(1)

Magneziul este un mineral esential pentru sanatatea si functionalitatea corpului nostru. Este responsabil pentru producția de energie, reglarea echilibrului de fluide și controlarea proceselor metabolice. Fara suficient magneziu, poate avea loc o serie de probleme de sanatate, inclusiv oboseala, ameteli, crampe musculare și probleme de somn. De aceea, trebuie sa avem o dieta echilibrata care sa ne furnizeze cantitatea necesara de magneziu.

Daca aveti o lipsa de magneziu, asigurati-va ca mancati alimente bogate in magneziu, cum ar fi fasole, tofu, linte, migdale, seminte de dovleac, quinoa, spanac, fructe uscate, paine integrala si cereale integrale. De asemenea, produsele lactate, precum iaurtul si laptele, sunt, de asemenea, o sursa buna de magneziu.

Fructele si legumele reprezinta, de asemenea, o sursa importanta de magneziu. Bananele, strugurii, rosiile, spanacul, conopida, castravetii si alte fructe si legume sunt bogate in magneziu. De asemenea, poti sa incluzi in dieta ta si peste, precum tonul si somonul, care sunt, de asemenea, surse excelente de magneziu.

In plus fata de consumul de alimente bogate in magneziu, asigurati-va sa consumati si suficiente lichide. Consumul de apa si alte lichide sanatoase, precum sucurile de fructe neindulcite sau ceaiurile, poate ajuta la absorbtia magneziului in organism. De asemenea, puteti lua suplimente alimentare pentru a ajuta la cresterea nivelului de magneziu din organism. Aceste suplimente sunt de obicei disponibile in farmacii sau magazine de sanatate.

In concluzie, pentru a vedea o imbunatatire a nivelului de magneziu, trebuie sa consumati alimente bogate in magneziu, inclusiv fructe, legume, produse lactate, peste, seminte si cereale integrale. Consumul de lichide poate, de asemenea, ajuta la absorbtia magneziului. In cazul in care simtiti ca nu obtineti suficient magneziu din dieta dumneavoastra, puteti lua suplimente alimentare pentru a vedea o imbunatatire semnificativa a nivelului de magneziu din organism.

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 4 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

arhitectura beton calcul calculator casa case cat comentarii. constructie constructii cub design efecte secundare formula gard gradina lemn materiale materiale de constructii metru model piatra pret preturi proiect protectie romania sanatate simptome tratament vânzare