Selectează o Pagină

Cati litri de apa are un metru cub – TPU.ro

1 metru cub de apa are 1 000 de litri de apa. Esti plina de intrebari azi. Un kilometru are 1000 metri si tot asa. 1 metru cub = 1 000 litri (L), nu contează că este apă sau alt fluid, volumul este acelaşi, doar masa variază căci densităţile materialelor sunt diferite.

Sursa: www.tpu.ro/educatie/cati-litri-de-apa-are-un-metru-cub/

Cati litri are un metru cub de apa – Servrad

6/3/2016 · Cati litri are un metru cub de apa. Un metru cub de apa are 1000 litri. De fapt nu conteaza ce fel de lichid masori, litrul si metrul cub se refera la volumul ocupat. Mai pe scurt 1 metru cub = 1000 litri. Pentru a intelege mai bine cati litri are un metru cub de apa va voi prezenta pe scurt cate ceva despre unitatile de masura pentru volum.

Sursa: www.servrad.ro/cati-litri-are-un-metru-cub-de-apa

Cati litri de motorina sunt o tona – TPU.ro

Cati litri de vin rezulta dintr-o tona de struguri? 12 răspunsuri. trimisă pe 29 August . Paul260 intreabă: Cati litri de motorina ma sunt atunci cand se aprinde becu? opel astra h 1.7 tdci 2004 . 4 răspunsuri. trimisă pe 31 Iulie . Cristina_4633 intreabă:

Sursa: www.tpu.ro/informatii-utilitare/cati-litri-de-motorina-sunt-o-tona/

cate kg are un metru cub de lemn – Servrad

6/3/2016 · Cati metri patrati are un metru cub de scandura cate kg are un metru cub de lemn 11 solutii – cu ce se curata pixul de pe piele ecologica Cati cm are un metru, cati centimetri are un metru Cat consuma un bec de 100W intr-o ora Cu ce se curata pixul de pe piele in 10 moduri Cati litri are un metru cub de apa

Sursa: www.servrad.ro/cate-kg-are-un-metru-cub-de-lemn