Cat Valoreaza Un Punct Lukoil

Dacă ești un client fidel al Lukoil, cu siguranță ai auzit de programul lor de loialitate, prin care acumulezi puncte la fiecare plin de combustibil pe care îl faci. Dar te-ai întrebat vreodată cât valorează un punct Lukoil?

Un punct Lukoil valorează 1 leu. Acesta poate fi folosit la plata produselor din stațiile Lukoil, așa că cu cât cumperi mai mult, cu atât economisești mai mult.

Pentru a profita de aceste puncte, trebuie să te înscrii în programul de loialitate Lukoil. După ce te-ai înscris, vei primi un card pe care îl poți folosi la fiecare achiziție. La fiecare 5 lei cheltuiți, vei primi un punct pe cardul tău.

Așadar, cu cât utilizezi mai mult cardul, cu atât acumulezi mai multe puncte, care îți vor aduce economii considerabile la cumpărăturile viitoare.

1. Cum mă înscriu în programul de loialitate Lukoil?

– Poți face acest lucru direct la stațiile Lukoil, unde vei primi un formular de înscriere.

2. Cum folosesc punctele acumulate?

– Punctele pot fi folosite la plata produselor din stațiile Lukoil.

3. Există o limită de puncte pe care le pot acumula?

– Nu există o limită de puncte.

Așteptăm părerile tale despre programul de loialitate Lukoil. Ai avut experiențe pozitive? Ai economisit semnificativ folosind punctele acumulate? Împărtășește-ne experiența ta în secțiunea de comentarii de mai jos.


Comentarii

Un răspuns la „Cat Valoreaza Un Punct Lukoil”

  1. Avatar Carmen Istrate
    Carmen Istrate

    Dacă am acumulat 5281 puncte, cât valorează în lei pentru a lua combustibil? Și cât este valabilitatea punctelor acumulate pe card?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *