Cand Se Face Aerosol Cu Flixotide

0
(0)

Aerosolul cu Flixotide este un tratament eficient pentru astm si alte afectiuni respiratorii, care poate fi folosit pentru a calma simptomele si pentru a controla boala. Acesta este un medicament care poate fi folosit pentru a reduce inflamatia in caile respiratorii si pentru a reduce simptomele astmului.

Aerosolul cu Flixotide este indicat pentru persoanele care sufera de astm si alte afectiuni respiratorii cronice. Acesta poate fi folosit in mod regulat pentru a controla simptomele si pentru a preveni exacerbari. Acesta este un medicament inhalator care trebuie administrat prin inhalare si poate fi folosit de copii si adulti.

Aerosolul cu Flixotide poate fi folosit de 3 ori pe zi, cu aproximativ 12 ore intre doze. Acesta trebuie administrat utilizand un dispozitiv inhalator (pulverizator sau inhalator cu aerosoli). Acesta poate fi administrat inainte sau dupa exercitiile fizice si trebuie utilizat in conformitate cu recomandarile medicului curant. Doza recomandata este de 500-1000 mcg inhalații de 3 ori pe zi.

Efectele secundare ale aerosolului cu Flixotide pot include iritatii la nivelul gurii, gatului, sau gurii uscate. Acestea pot fi reduse prin inhalarea aerosolului mai lent si prin evitarea contactului cu gura sau nasul. De asemenea, persoanele care utilizeaza acest medicament pot experimenta ameteli si somnolenta. Acestea pot fi reduse prin luarea medicamentului intre mese sau inainte de culcare.

Daca luati medicamente pentru a trata afectiuni cronice, este important sa urmati intotdeauna recomandarile medicului curant si sa va informati cu privire la efectele secundare posibile ale medicamentului. Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra despre orice schimbare semnificativa a simptomelor sau a starii dumneavoastra.

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

arhitectura beton calcul calculator casa case cat comentarii. constructie constructii cub design efecte secundare formula gard gradina lemn materiale materiale de constructii metru model piatra pret preturi proiect protectie romania sanatate simptome tratament vânzare