Sari la conținut

Cand Incepe Ultimul Trib

Cand Incepe Ultimul Trib este unul dintre cele mai asteptate show-uri de aventura ale anului. Emisiunea va fi difuzata pe postul Pro TV si va aduce in prim-plan 18 concurenti care vor lupta pentru supravietuire intr-un paradis tropical. Daca esti un fan al reality-urilor si vrei sa afli mai multe despre acest show, atunci ai ajuns in locul potrivit.

Emisiunea Cand Incepe Ultimul Trib va fi o adevarata provocare pentru concurenti. Ei vor fi nevoiti sa traiasca in conditii extreme, fara confortul si facilitatile la care sunt obisnuiti. Vor trebui sa se adapteze la un mediu nou, sa construiasca adaposturi, sa caute hrana si sa se protejeze de pericolele naturii. Pe parcursul show-ului, vor avea de infruntat numeroase probe si provocari, care ii vor pune la incercare fizic si psihic.

Printre concurentii din Cand Incepe Ultimul Trib se numara atleti, aventurieri, oameni de afaceri si persoane obisnuite. Fiecare dintre ei are o poveste de viata interesanta si un motiv puternic pentru a participa la acest show. Vor fi impartiti in doua triburi si vor trebui sa colaboreze pentru a supravietui si a castiga.

1. Cand incepe emisiunea Cand Incepe Ultimul Trib?

Emisiunea va fi difuzata incepand cu data de 2 septembrie, la ora 20:00, pe postul Pro TV.

2. Cine sunt prezentatorii emisiunii?

Emisiunea va fi prezentata de Andreea Mantea si Cosmin Seleși.

3. Care sunt premiile pentru castigatorii emisiunii?

Castigatorii emisiunii vor primi un premiu in valoare de 100.000 de euro.

Daca esti entuziasmat de acest show si vrei sa impartasesti parerea ta cu alti fani, te invitam sa lasi un comentariu mai jos. Vrem sa stim ce crezi despre concurenti, probe, prezentatori si tot ce tine de emisiunea Cand Incepe Ultimul Trib. Dar, te rugam sa respecti regulile de bun simt si sa nu folosesti un limbaj ofensator sau jignitor.

Ai intrebari?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.