Sari la conținut

Cand Apare Fifa 20

FIFA 20 este unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, iar fanii sunt nerabdatori sa afle cand va fi lansat si ce noutati aduce. In acest articol, vom discuta despre data de lansare a jocului, noutatile si schimbarile pe care le aduce, precum si modul in care fanii pot sa se pregateasca pentru lansare.

Data de lansare

EA Sports a anuntat ca FIFA 20 va fi lansat pe 27 septembrie 2019, pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. In plus, jocul va fi disponibil si pentru Nintendo Switch, insa versiunea pentru acesta va fi o varianta mai simpla, cu mai putine noutati si modificari.

Noutatile aduse de FIFA 20

FIFA 20 aduce o serie de noutati si schimbari, pentru a face jocul mai realist si mai captivant pentru fanii sai. Printre cele mai importante noutati se numara:

1. Modul Volta Football – acesta este un nou mod de joc, care aduce fotbalul de strada in cadrul FIFA 20. Jucatorii vor putea sa joace fotbal pe terenuri mici, cu echipe mici si cu reguli mai putin stricte.

2. Gameplay imbunatatit – FIFA 20 aduce o serie de modificari la gameplay, pentru a face jocul mai realist si mai echilibrat. Printre acestea se numara imbunatatiri la dribling si la trecerea mingii, precum si schimbari la modul in care jucatorii reactioneaza la situatii de joc.

3. Modul Cariera – FIFA 20 aduce o serie de imbunatatiri la modul Cariera, pentru a face experienta de joc mai captivanta si mai realista. Printre acestea se numara noi optiuni de transfer si de management al echipei, precum si mai multe detalii despre evolutia jucatorilor si a cluburilor.

4. Noua interfata de utilizator – FIFA 20 aduce o interfata de utilizator noua si imbunatatita, pentru a face navigarea si gestionarea jocului mai usoara si mai intuitiva.

FAQ

1. Cand va fi lansat FIFA 20?

FIFA 20 va fi lansat pe 27 septembrie 2019, pentru PlayStation 4, Xbox One si PC.

2. Ce noutati aduce FIFA 20?

FIFA 20 aduce o serie de noutati si schimbari, printre care: Modul Volta Football, gameplay imbunatatit, modul Cariera imbunatatit si o noua interfata de utilizator.

3. Cine poate juca FIFA 20?

FIFA 20 poate fi jucat de oricine detine un PlayStation 4, Xbox One, PC sau Nintendo Switch (versiunea simplificata).

Indemnare la comentariu

Daca esti fan FIFA si astepti cu nerabdare lansarea FIFA 20, ne-ar placea sa auzim parerea ta. Ce noutati ti se par cele mai interesante? Ce schimbari ai vrea sa vezi in joc? Te asteptam sa ne lasi un comentariu mai jos si sa impartasesti cu noi opiniile tale.

Etichete: FIFA 20, data de lansare, noutati, gameplay, modul Cariera, Volta Football, Nintendo Switch, comentarii, opinii.

Ai intrebari?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.