Sari la conținut

Calcul Functii Trigonometrice

0
(0)

Derivată – Wikipedia

Disputa Leibnitz–Newton. Calculul diferențial și integral au fost inventate practic simultan, dar independent unul de celălalt, de către englezul Isaac Newton (1643–1727), respectiv de către matematicianul german Gottfried Wilhelm von Leibniz (1646–1716).. Se poate menționa, cu titlul aproape anecdotic, dar absolut real, că lumea științifică a momentului respectiv (1685-1690) a …

ro.wikipedia.org

Calculator online de volume | Calculatoare si convertoare …

Calculeaza diferite volume ale formelor geometrice. Cu ajutorul acestui calculator poti calcula volumul urmatoarelor forme geometrice: cilindru, segment de cilindru, cilindru gol, cilindru sectionat, con, trunchi de con, cub, paralelipiped, piramida, piramida regulata, sfera, strat de sfera, sector de sfera, calota sferica, trunchi de piramida, tetraedru sau tor.

calculatoare.ha-ha.ro

Scoaterea factorilor de sub radical | Calculatoare si …

Orice metoda va fi folosita trebuie stiut faptul ca un numar iese de sub radical (de ordinul 2) ca numar intreg, daca si numai daca este partat perfect, adica daca poate fi scris ca un numar intreg la puterea a doua.

calculatoare.ha-ha.ro

Ecuaţia dreptei determinata de două puncte distincte din …

Ecuatia dreptei determinata de 2 (doua) punct,e din planul xoy, dreapta data de doua puncte, formula de calcul a ecuatiei determinate de 2 puncte, Observatie: in cazul acestei ultime formule x si y raman neschimbati, intr-o ecuatie trebuie sa avem cel putin o necunoscuta. Ecuaţia carteziană generală a unei drepte in plan.

sites.google.com

Felicitari online | Felicitari virtuale

Felicitari virtuale recomandate in functie de sarbatorile ce vin sau cele curente. De pe ha-ha.ro poti trimite felicitari celor dragi cu ocazia celor mai frumoase evenimente din viata lor.

felicitari.ha-ha.ro

Teste din limba romana | Teste online noi

Teste din limba romana noi. Doar pe ha-ha.ro gasesti cele mai noi teste din sectiunea limba romana. Rezolva testele online din limba romana pentru autoevaluare persoanala.

teste.ha-ha.ro

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Comentariul Tau conteaza, mai mult decat un Vot ;)

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.