Sari la conținut

Formula Lucru Mecanic

  0
  (0)

  Scientia.ro – Lucrul mecanic şi puterea mecanică

  25/02/2011 · Formula de calcul a lucrului mecanic: L = F * d unde F este forţa ce acţionează asupra corpului, iar d este distanţa pe care aceasta îşi deplasează punctul de aplicaţie.

  www.scientia.ro

  Lucrul mecanic. Puterea mecanică – Lecții de fizică

  Formula de calcul a lucrului mecanic: L = F * d unde F este forţa ce acţionează asupra corpului, iar d este distanţa pe care aceasta îşi deplasează punctul de aplicaţie.

  lectiidefizica.weebly.com

  LUCRUL MECANIC. lucru. 1. corp liber.

  Unitatea de măsură pentru lucrul mecanic este: [ ] = ∙ = (2) numită Joule. 1 Jouleeste lucrul mecanic efectuat de o forță cu intensitatea de 1 Newton al cărei punct de aplicație se deplasează pe distanța de 1 metru. Interpretarea geometrică a noțiunii de lucru mecanic.

  www.manualdefizica.ro

  Lucrul mecanic. Puterea consumata | rezolvaribacfizica

  22/09/2012 · Lucrul mecanic este marimea fizica scalara numeric egala cu produsul scalar dintre vectorul forta si vectorul deplasare. L = F · d L = lucrul mecanic F= forta aplicata d = distanta pe care se aplica forta 1. LUCRUL MECANIC AL UNEI FORTE CONSTANTE L = lucrul mecanic L= f (F,d), unde F este forta aplicata corpului si d este este deplasarea corpului

  rezolvaribacfizica.wordpress.com

  Lucrul mecanic al fortei de greutate | formule online

  Lucrul mecanic al greutatii corpului, cand acesta se deplaseaza pe distanta CD = l, se poate calcula aplicand formula: L = F*d F = marimea fortei d = marimea deplasarii (d = x2 – x1 – distanta dintre punctele A si B intre care se deplaseaza punctul de palicatie al fortei) In acest scop inlocuim greutatea cu componentele sale

  formuleonline.blogspot.com

  Imi puteti spune si mie care este lucrul mecanic util si

  28/02/2011 · Lucrul mecanic util este lucrul mecanic al forței necesare pentru a învinge forța rezistenta. Lu=Gxh (înmulțire) G= greutatea, h=înălțimea. Lucrul mecanic consumat este lucrul mecanic al forței cu care se acționeaza. Lc=Fxl (înmulțire) F= forța, l= lungimea. Răspunde.

  www.tpu.ro

  Puterea mecanica (P) | formule online probleme si

  L = P * t De aceea, lucrul mecanic se exprima uneori in unitati de putere inmultite cu unitati de timp. Astfel se foloseste pentru lucrul mecanic unitatea denumita kiloWatt-ora, care se noteaza cu kWh. Un kWh reprezinta lucrul mecanic efectuat in timp de o ora (3.600 secunde) de un sistem care dezvolta o putere constanta de 1 kW.

  formuleonline.blogspot.com

  Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

  Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

  Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

  Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

  Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

  Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

  Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

  Comentariul Tau contează ;)

  Adresa ta de email nu va fi publicată.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.