Cum gasim pe cineva pe Facebook doar dupa fotografie? – ThePOC

10/12/2017 · Cum să căutați persoane pe Facebook pe baza fotografiei? Puteți găsi o persoană pe Facebook doar după imagine dacă aceasta a fost descărcată de pe profilul acestuia. Ei bine, trebui să obțineți din fotografie ID-ul de inregistrare, apoi să copiați acest număr și să il lipiți la sfarșitul acestei legături, după semnul …

Sursa: www.thepoc.ro/cum-gasim-pe-cineva-pe-facebook-doar-dupa-fotografie/

Cum gasesc o persoana dupa adresa de gmail sau dupa …

02/11/2017 · in 2 Noiembrie 2017 | snzpaul a răspuns: Înceracă să acceșezi profilul google a fiecăruia după adresa de g-mail. Dacă apeși click-dreapta pe o fotografie și dai „search this image by google", poate ai succes. Caută numele lui (are numele lui și adresa de gmail) pe Facebook sau pe google, poate te redirectionează inspre altele.

Sursa: www.tpu.ro/conversatii/cum-gasesc-o-persoana-dupa-adresa-de-gmail-sau-dupa-fotografie/

Identifică persoana din fotografie – recunoaştere facială

16/04/2014 · Aveţi acum acces la o metodă gratuită de recunoaştere facială pentru identificarea unei persoane dintr-o anumită imagine/fotografie. Este vorba de o opţiune oferită gratuit de către cei de la Google şi care poate fi de folos in anumite situaţii.

Sursa: dan-blog.ro/identifica-persoana-din-fotografie-recunoastere-faciala.html

cum gasesc o persoana dupa fotografie – Aici e raspunsul!

Forum despre cum gasesc o persoana dupa fotografie . Autologin. Inregistreaza-te. Mi-am uitat parola. Prima Pagina. Domenii. Intreaba. Regulament. Creeaza Cont Nou. Domenii. IT Software(8379) Sisteme de operare (1762) Programare (449) Internet(8138) Messenger (1045) Hardware(6690) …

Sursa: www.myexpert.ro/index.php?search_word=cum%20gasesc%20o%20persoana%20dupa%20fotografie%20&pgc=cautare&page=1

A șaptea dimensiune >> Motoare de cautare persoane

Motoare de cautare persoane. Dacă vrem să aflăm informații despre o persoană, putem folosi motorul de căutare Google, numai că acesta prezintă, de regulă, informatii despre acea persoană in tot felul de situații, unele total neinteresante pentru noi. De exemplu, dacă pe un site cu PR-ul (Page Rank-ul) suficient de mare este doar …

Sursa: asapteadimensiune.ro/motoare-de-cautare-persoane.html

cum gasesc o persoana dupa fotografie – Aici e raspunsul!

Forum despre cum gasesc o persoana dupa fotografie . Autologin. Inregistreaza-te. Mi-am uitat parola. Prima Pagina. Domenii. Intreaba. Regulament. Creeaza Cont Nou. Domenii. IT Software(8377) Sisteme de operare (1762) Programare (448) Internet(8131) Messenger (1045) Hardware(6690) …

Sursa: www.myexpert.ro/index.php?search_word=cum%20gasesc%20o%20persoana%20dupa%20fotografie%20&pgc=cautare&page=4

Caută persoane după nume, email, username, locație

08/03/2012 · caut o fosta prietena (penciulescu gabriela),am lucrat impreuna la planet pull, vreau sa o gasesc neaparat! este din covasna, are 1 baiat pe nume catalin, casatorita, nascuta pe 10 decembrie 1967 sau 1968 (nu sunt sigura)si locuieste in berceni. acum eu sunt in cipru de 5 ani si as dori tare mult sa tin legatura cu ea pe facebook .

Sursa: xux.ro/cauta-persoane/

Cum pot gasi o persoana in internet doar dupa nume?

26/03/2009 · Cum pot gasi o persoana in internet doar dupa nume? Scrie numele pe Google, poate o gaseste inscrisa pe vreun site. Mai poti sa o cauti pe Hi5, e un site cu poze, in care sunt foarte multi utilizatori, ai sanse mai mari sa gasesti acea persoana pe Hi5, eu mi-am gasit colega de banca din generala asa, avand in vedere ca m-am mutat de multa vreme din acel oras.

Sursa: www.tpu.ro/informatii-utilitare/cum-pot-gasi-o-persoana-in-internet-doar-dupa-nume/

Cum pot gasi o persoana disparuta? – Răspunsuri Avocatnet.ro

30/06/2018 · Asi vrea sa gasesc o persoana disparuta in Germania? Fostul soț e disparut de 1 an,.Pana acum nu la cautat nimeni,Acum eu trebuie sal caut ,am nevoie de el pentru o semnatura privind copilul nostru.Ce trebuie să fac?

Sursa: www.avocatnet.ro/forum/discutie_649068/Cum-pot-gasi-o-persoana-disparuta.html

Cum pot gasi o persoana de care stiu doar cum se numeste …

Este dificil sa gasiti o persoana doar dupa nume si prenume. Nu este un nume chiar comun si ati avea ceva sanse dar pentru a o gasi trebuie sa cautati prin prieteni, vecini, cine a mai cunoscut-o, imprejurarile in care ati cunoscut-o, din ce localitate sau zona geografica era, ce varsta aproximativa avea cind ati cunoscut-o, etc.

Sursa: www.avocatnet.ro/forum/discutie_495307/Cum-pot-gasi-o-persoana-de-care-stiu-doar-cum-se-numeste.html

 

Căutări Similare: Vreau Sa Gasesc O Persoana Dupa Fotografie