Sari la conținut

Traseu Piatra Mare

0
(0)

12 Trasee Turistice in Masivul Piatra Mare – Let’s Wander

25/01/2021 · Cabana Piatra Mare (1630m) – Piatra Scrisa – Poiana Stanii Pietricica (1417 m) – Varful lui Andrei (1447 m) – Cabana Rentea (1243 m) 3-4 h Dificultate traseu: mediu; accesibil tot timpul anului. Acest traseu leaga masivele Piatra Mare si Baiului. Atentie! Cabana Rentea nu se afla in circuit turistic.

letswandertogether.com

Traseu în Masivul Piatra Mare: Timișu de Sus, Cascada și

09/12/2017 · Traseu în Masivul Piatra Mare: Timișu de Jos, Dâmbu Morii, Canionul Șapte Scări, Cabana Piatra Mare și întoarcere pe Drumul Familiar Nu vreau să îți mai dau detalii despre priveliștea care te întâmpină imediat ce ajungi la Vârful Piatra Mare. Îți voi spune doar că dacă vei avea norocul unei zile senine te poate copleși ușor.

www.pemeleaguri.ro

Trasee de iarna din Masivul Piatra Mare – Explore&GIS

04/01/2021 · Un traseu ce necesita o condiție fizica peste medie iarna, daca vrem sa ieșim pe Vârful Piatra Mare. Recomandam, de altfel, mini crampoane de gheata si bete de trekking pentru a izbuti pe acest traseu marcat cu banda albastra ce trece pe lângă Cascada Tamina (se coboara 5 minute din traseul principal).

www.exploregis.ro

Masivul Piatra Mare – Traseu turistic Canionul 7 Scari si

15/09/2019 · De la Cabana Piatra Mare până la poalele Masivului Piatra Mare am urmat traseul marcat cu culoarea roșie, care a durat aproximativ 2 h (puteți opta pentru a coborî pe același traseu de urcare, asta ar însemna culoarea galbenă).

adrianamidrigan.com

Traseu în Masivul Piatra Mare: Timișu de Jos, Dâmbu Morii

10/12/2017 · Cabana Piatra Mare este situată la o altitudine de 1628 de metri pe un mic platou, la nord-est de Vârful Piatra Mare, în poiana Sura de Piatra.Prima construcție a fost distrusă de un incendiu în 1908, a doua cabană a fost distrusă de un alt incendiu în 1916 iar a treia a ars în 1991. În prezent, discutăm despre o construcție destul de mică și modestă din lemn, care …

www.pemeleaguri.ro

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Ai intrebari?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.