Selectează o Pagină

Montaj sindrile bituminoase

Peste 60% din suprafata inferioara a sindrilei este acoperita cu un amestec bitum-polimer auto-adeziv si cu mare rezistenta la temperaturi scazute, protejat cu o folie-strat siliconica care la montaj se va indeparta cu usurinta. SINDRILA BITUMINOASA. fig.1. fig.2. CARACTERISTICI DE BAZA ALE SINDRILEI BITUMINOASE

Sursa: http://www.creeaza.com/tehnologie/constructii/Montaj-sindrile-bituminoase-in463.php

Cum se monteaza acoperisul din sindrila bituminoasa

Invelirea acoperisului cu sindrila bituminoasa este o optiune economica si practica, acest material potrivindu-se pentru orice forma si facand bine fata intemperiilor, frigului, inghetului sau caldurii din timpul verii. Are o greutate redusa, iar montajul se face usor, fara a fi nevoie de elemente speciale pentru rezolvarea coamelor si …

Sursa: https://casepractice.ro/cum-se-monteaza-acoperisul-din-sindrila-bituminoasa/

Sindrila bituminoasa Tegola

Sindrila bituminoasa Tegola, peste 10 modele si peste 50 de culori, la pret avantajos. Transport gratuit si rapid in toata Romania .

Sursa: https://www.construct-online.ro/19-sindrila-bituminoasa

Acoperișuri bituminoase

Nu pierde ultimele noutăți! Intră in comunitatea noastră pentru a primi cele mai noi oferte și informații despre produsele noastre. Nu uita, te poți dezabona oricand trimițandu-ne un e-mail la data@bricodepot.ro sau să ne scrii la adresa sediului central din Calea Giulești, Nr. 1-3, sector 6, 060251, București, Romania.

Sursa: https://www.bricodepot.ro/materiale-de-constructii/acoperisuri-bituminoase.html

Sindrila bituminoasa solzi rosu

Comanda Sindrila bituminoasa solzi rosu de la MatHaus Livrare Rapida Posibilitate de plata in Rate fara Dobanda. Vezi toate produsele din categoria breadcrumb.home.

Sursa: https://mathaus.ro/p/sindrila-bituminoasa-solzi-rosu/000000000010905874