Sari la conținut

Solutie Antimucegai Lemn

0
(0)

Solutie Antimucegai, Solutie Curatare Lemn

Solutie antimucegai Bochemit Antimucegai este un produs lichid, gata preparat, folosit la indepartarea mucegaiului de pe orice suprafata si curatarea elementelor de lemn. Reda culoarea lemnului care a stat neprotejat in ploaie si soare. Este una dintre cele mai eficiente solutii pentru curatarea lemnului si antimucegai disponibile.

www.deposib.ro

Solutie curatare lemn innegrit si mucegai – Bochemit …

Este recomandat pentru restaurarea simplă și rapidă a aspectului lemnului și elementelor din lemn înnegrite. 2. Bochemit Antimucegai poate fi utilizat pentru dezinfectarea suprafețelor împotriva coronavirusului (HCoV). Pentru dezinfectarea suprafețelor împotriva coronavirusului se recomandă utilizarea produsului în DILUTIE 1: 9 cu apă.

www.deposib.ro

Solutie Ignifugare Lemn, Antimucegai – Anticarii 30kg …

Solutia de ignifugare Ignis face parte din categoria de solutii ignifugare lemn complete, având trei proprietati pentru un tratament total al lemnului: ignifugare, anticarii si antimucegai asigurandu-i astfel lemnului tratat atât protectia la foc cât si protectia la fungi, ciuperci si daunatori naturali. Distribuiţi Trimite unui prieten Tipărire

depo-materiale-constructii.ro

Solutie Antimucegai – Tratament Lemn

Bochemit Antimucegai este un produs lichid, gata preparat, folosit la indepartarea mucegaiului de pe orice suprafata si curatarea elementelor de lemn. Reda culoarea lemnului care a stat neprotejat in ploaie si soare. Este una dintre cele mai eficiente solutii pentru curatarea lemnului si antimucegai disponibile. Solutie Antimucegai

tratamentlemn.ro

Dedeman – Impregnant ignifug pentru lemn, Tytan …

Impregnantul ignifug Tytan 4F, cu patru functionalitati, este recomandat pentru protectia lemnului si a produselor din lemn impotriva focului, a insectelor lemnului, a ciupercilor si a mucegaiurilor.Acesta este in stare cristalizata (sare) care, diluat in apa, formeaza o solutie transparenta. Ambalajul contine un pliculet cu pulbere rosie, care se poate folosi optional, fie …

www.dedeman.ro

Tratament anticarii si antimucegai pentru lemn IZOCOR SPL …

Trantamentul anticarii si antimucegai pentru lemn IZOCOR SPL este o soluţie apoasă ce conţine substanţe insecticide, fiind utilizat pentru conservarea lemnului prin distrugerea insectelor agresive si prevenirea atacurilor acestora.

www.rasina-epoxidica.ro

solutie curatare mucegai si lemn innegrit Bochemit Antimucegai

26/11/2021 · Preparat lichid care asigură o aplicare ușoară și eficientă în îndepărtarea mucegaiului chiar și în locuri greu accesibile. Are acţiune eficace antibacteriană și dezinfectantă, cu efect vizibil imediat. Este recomandat pentru îndepărtarea mucegaiului, ciupercilor, fungilor fibroşi microscopici, algelor, lichenilor sau levurilor din gospodărie.

www.lemnsupermarket.ro

Grund Pentru Lemn Protectie Carii, Mucegai Si Apa Cedria

Grund Pentru Lemn Antimucegai CEDRIA FOND este un grund pentru lemn pe bază de rășini acrilice care penetrează adânc în interiorul lemnului. Respinge apa. Structura sa microporoasă permite circulația umidității din lemn și astfel reglarea acesteia, facilitând echilibrul higroscopic al lemnului și stabilitatea dimensională a acestuia.

www.decoratorshop.ro

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Comentariul Tau conteaza, mai mult decat un Vot ;)

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.