Selectează o Pagină

Top 10 aplicatii gratuit de modelare 3D

Top 10 aplicatii gratuit de modelare 3D . Trei grafică tridimensională (3D) calculator acum sunt utilizate pe scară largă, să-l fi filmele, design de produse, reclame, etc. Deşi ele sunt frecvent observate, asta nu inseamnă că acestea sunt uşor de creat.

Sursa: http://ro.wondershare.com/multimedia-tips/free-3d-modeling-applications.html

soft simplu pentru design casa

10/26/2018 · Nu trebuie neaparat sa foloseasca un program de proiectare tip CAD, sunt destule softuri pentru amenajarea interiorului in care pur si simplu definesti dimensiunile casei/incaperii, iti alegi niste usi, ferestre, piese de mobilier si poti chiar construi in 3D un nivel peste celalalt, cu tot cu scari.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1130046-soft-simplu-pentru-design-casa/

Download DreamPlan Home Design Software 4.30 : iDownload …

DreamPlan Home Design este un program de design si arhitectura pentru incepatori si amatorii care vor sa isi contruiasca o casa sau sa o amenajeze.

Sursa: https://www.idownload.ro/modules/wfdownloads/singlefile.php?cid=17&lid=5936

Software-ul pentru desen casa planuri gratuit

Pur și simplu selectați și trageți un perete pentru a redimensiona o cameră in timp ce ușile și ferestrele pot fi montate in mod automat. Ashampoo 3D CAD Architecture 3 este un software pentru desen planuri de casa combină o manevrare ușoară, cu funcții profesionale de CAD de ultimă oră.

Sursa: https://www.software-ul-gratuit-descarcare.tehnomagazin.com/Software-ul-pentru-desen-casa-planuri-gratuit.htm