Selectează o Pagină

ADMA

Doresc să primesc informări de la Edu Apps și partenerii acestuia (Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar, Casa Corpului Didactic, furnizori produse și servicii educaționale)

Sursa: siiir.adma.ro/

Conectare la SIIIR

SIIIR – Sistemul Informatic Integrat al Învăţămantului din Romania. Autentificare. Introduceți numele de utilizator și parola

Sursa: siiir.edu.ro/siiir/

Siiir adma.ro conectare, activare cont teme/lectii de acasa

Siiir adma.ro conectare, activare cont teme/lectii de acasa. In cazul in care ai un copil si acesta trebuie sa-si faca lectiile de acasa, trebuie sa folosesti aceasta platforma. Este vorba despre ADAMA, cea pe care deja o utilizeaza majoritatea scolilor. Ofera acces atat profesorilor, cat si copiilor.

Sursa: www.androidro.ro/siiir-adma-ro-conectare-activare-cont-teme-lectii-acasa/

Aplicația ADMA – SIIIR pentru invățămantul preuniversitar …

Cu aplicația ADMA – SIIIR vă conectați simplu și rapid la Școala Viitorului. Aplicația ADMA – SIIIR asigură crearea elementelor de bază necesare pentru o implementare simplă in școală a serviciilor G Suite for Education, o administrare ușoară și funcționalități multiple, pe baza datelor inregistrate in platforma SIIIR.

Sursa: www.adma.ro/adma-invatamant-preuniversitar/

ADMA ©Edu Apps

Asistență tehnică: tehnic@adma.ro. ©2012-2017 Edu Apps powered by Google App Engine

Sursa: edu.adma.ro/

SIIIR – Acasă

2013-10-17 14:37:25 A fost lansat site-ul proiectului SIIIR. 2013-09-17 00:00:00 A fost instalată și configurată versiunea inițială SIIIR Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .

Sursa: www.siiir.edu.ro/

ADMA – Tehnologie pentru Școala Viitorului

ADMA – invățămant preuniversitar. Pe baza identităților și formațiunilor de studii din SIIIR, aplicația ADMA – SIIIR facilitează implementarea și administrarea serviciilor G Suite for Education intr-un mod simplu și rapid și generează rezultate multiple: conturi, organizații, grupuri, cursuri, orar.

Sursa: www.adma.ro/

Edu Apps – Împreună imbunătățim calitatea educației

Cu aplicațiile ADMA – SIIIR pentru invățămant preuniversitar și ADMA pentru invățămant superior (gestiune școlară) beneficiați de soluții inovative care vă conectează la Școala Viitorului. Aceste soluții funcționează in sincronizare cu G Suite for Education.

Sursa: www.eduapps.ro/