Selectează o Pagină

Astăzi 13.02.2019 începând cu ora 11:00 se redeschide circulația rutieră pe DN 67C între Novaci și Rânca județul Gorj pentru autovehiculele cu masa maximă total autorizată mai mică de 75 tone.
Reamintim că ieri 12.02.2019 după o noapte de cod galben de ninsori importante cantitativ și viscol Poliția Rutieră și CNAIR au luat măsura închiderii circulației pe acest sector de drum pentru toate categoriile de autovehicule. Măsura a fost luată din cauza viscolului și a ninsorilor consistente ce produs vizibilitate extrem de redusă (aproape de 0).
Facem apel la conducătorii auto să circule prudent să adapteze viteza la condițiile din trafic să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.
Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER @CNADNR.pre/pre

Sursa: http://www.cnadnr.ro