Rezultate Admitere Transporturi Bucuresti 2018

Universitatea Politehnica din București

Universitatea Politehnica din București este cea mai mare universitate tehnică din țară, având 15 facultăți și aproximativ 25.000 de studenți.

Sursa: https://upb.ro/

Admitere facultate 2018. Cate locuri sunt la cele mai mari …

Admitere facultate 2018. Înscrierile la facultăți au început! Universitățile vin cu o ofertă educațională bogată pentru a-i atrage pe tineri. Iată câte locuri sunt scoase la concurs de către cele mai mari Universități din țară.

Sursa: https://a1.ro/news/social/admitere-facultate-2018-cate-locuri-sunt-la-cele-mai-mari-universitati-id784517.html

Rezultate

Rezultate finale la concursul de admitere din sesiunea IULIE 2019 (afişate la 30.07.2019) Candidaţii admişi la specializările din domeniul Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei – CTI: CTI – Calculatoare cu predare în limba engleză: buget , taxă ;

Sursa: http://www.ace.ucv.ro/admitere/licenta/rezultate.php

ADMITERE POLITEHNICĂ 2018. Înscriere, Probele De Concurs …

ADMITERE POLITEHNICĂ 2018. Pentru pasionații de matematică, fizică și informatică, Universitatea Politehnică din București este una din cele mai râvânite universtități din țară. În fiecare an, mii de absolvenți de liceu își depun dosarele, în speranța că vor obține un loc la una din facultăți.

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/admitere-politehnica-2018-2320016

REZULTATE Admitere Politehnică 2017. Consultă notele la …

Rezultate ADMITERE POLITEHNICĂ 2017. Mii de tineri au susţinut săptămâna aceasta examenul de admitere la facultăţile din Bucureşti care pregătesc ingineri, meseria despre care spun că nu scoate şomeri. Studenţii de la Automatică sau cei de la Transporturi îşi găsesc de lucru cât încă sunt în şcoală.

Sursa: https://www.realitatea.net/rezultate-admitere-politehnica-2017-consulta-notele-la-fiecare-facultate-in-parte_2085841.html

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Exit mobile version