Selectează o Pagină

Subiecte

SUBIECTE DATE LA EXAMENELE DE ADMITERE * Rezolvarile Subiectelor date la MATEMATICA la Admiterea in U.P.B. se gasesc la urmatoarea adresa: http://www.mathem.pub.ro …

Sursa: http://www.physics.pub.ro/Admitere/subiecte.html

Cauti Rezolvari Subiecte Admitere Politehnica Bucuresti?

Subiecte admitere Politehnica: algebra analiza M1 M2, geometrie trigonometrie G1 G2, fizica F1 F2, chimie, economie De Profesor Jitaru Ionel pe 16/07/2017 • ( Un comentariu ) Admiterea la majoritatea facultăților de la Universitatea Politehnică București se face prin concurs pe bază de două probe scrise.

Sursa: https://cv-inginer.ro/rezolvari-subiecte-admitere-politehnica-bucuresti/

Simulare Admitere ACS

Simularea examenului de admitere la Facultatea de Automatică și Calculatoare a avut loc în zilele de 20 și 21 aprilie 2019, în campusul Universității Politehnica din București (clădirile Precis – PR, EC și Rectorat – AN și BN). … Subiecte Matematica.

Sursa: http://www.simulare.lsacbucuresti.ro/

Culegere Matematica 2018

Teste de Matematică, Admitere, Universitatea POLITEHNICA din București.  Dacă te pregătești pentru susținerea examenului de admitere la Universitatea „POLITEHNICA” București, culegerea aceasta este pentru tine. Este elaborată de un colectiv de cadre didactice ale Departamentului de Matematică din cadrul acestei universități.

Sursa: https://www.culegeriadmitere.ro/culegere-upb-admitere-matematica-2018

admitere.pub.ro

Alegeți una din sesiunile de admitere active în acest moment: Admitere Licență locuri vacante 2019 Admitere Doctorat 2019 Admitere Master 2019 Admitere Licenţă Iulie 2019

Sursa: http://admitere.pub.ro/