Selectează o Pagină

CNAIR împreună cu Poliția Rutieră au decis să interzică accesul autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 75 t pe sectorul DN 2B cuprins între km 8+800 – km 38+731 din cauza poleiului depus pe carosabil.
Utilajele CNAIR acționează în continuare pe acest sector de drum pentru a menține circulația deschisă pentru celelalte categorii de autovehicule.
Rutele ocolitoare recomandate sunt : DN 2 (Râmnicu Sărat)- DN 22 (Brăila)
Facem apel la conducătorii auto să respecte restricțiile impuse să circule prudent să adapteze viteza la condițiile din trafic să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.
Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 0800.800.301 de pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale dar și de pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER @CNADNR.
 pre/pre

Sursa: http://www.cnadnr.ro