Selectează o Pagină

INGINER PROIECTANT DRUMURI SI PODURI, Hurad Ab

INGINER PROIECTANT DRUMURI SI PODURIrn- intocmire studii de fezabilitatern- intocmire proiecte tehnice, antemasuratorirn- stabilirea sarcinilor de incarcare a structurilorrn- efectuarea calculelor statice si dinamice,rn- conceptia structurii de rezistenta,rn- intocmirea caietelor de sarcini,rn- structurarea si organizarea proiectului,rn- intocmirea planurilor tehnologice de …

Sursa: https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/inginer-proiectant-drumuri-si-poduri/1252626

Urgent! Locuri de muncă: Inginer proiectant drumuri …

Oferte noi pe post de Inginer proiectant drumuri. Angajatori de top. Un mod confortabil, gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 30.000+ oferte recente din Romania și peste hotare.

Sursa: https://ro.jooble.org/locuri-de-munca-inginer-proiectant-drumuri

Inginer proiectant de drumuri

Companie de proiectare si consultanta cu o vechime de 25 de ani in activitate, doreste sa-si completeze colectivul prin angajarea unui inginer proiectant de drumuri. Cautam o persoana care sa aiba experienta de minim 5 ani in proiectarea de drumuri.

Sursa: https://www.bestjobs.eu/ro/loc-de-munca/inginer-proiectant-de-drumuri

Cauti Loc De Munca Inginer Proiectant Drumuri Si Poduri

Inginer proiectant drumuri si poduri, Sibiu la Neo Plan – Proiectantul va presta servicii de proiectare intocmind documentatii tehnice conform HG 907/2016 (PT, PAC, DALI, SF, Memorii pentru obtinere …, data introducerii: 28-05-2019, ID: 130677.

Sursa: https://cv-inginer.ro/loc-de-munca-inginer-proiectant-drumuri-si-poduri/