Proiect Casa Cu 3 Dormitoare

Proiectul Casei Cu 3 Dormitoare ofera o solutie moderna si practica pentru familiile care doresc sa-si construiasca sau sa-si reamenajeze casa. Designul modern si functional al acestui proiect se poate adapta la preferintele individuale si necesitatile unei familii. Proiectul include trei dormitoare spatioase, o bucatarie mare si un living generos, toate incorporate intr-un design modern si elegant.

Dormitoarele se pot personaliza cu usile si ferestrele preferate, precum si cu mobilierul potrivit pentru a se potrivi nevoilor familiei. Fiecare dormitor are o baie privata, cu cabina de dus si cada. Peretii pot fi sau nu finisati cu gresie si faianta, iar pardoseala poate fi acoperita cu parchet sau mocheta.

Bucataria ofera spatiu suficient pentru gatit si luat masa. Podeaua este acoperita cu linoleum rezistent la ulei, iar pe pereti se poate alege intre gresie si faianta. Bucataria are si un balcon spatios, care ofera o vedere panoramica si poate fi folosit ca loc de relaxare.

Livingul are suprafata generoasa si se poate personaliza cu mobilierul dorit. Peretii pot fi acoperiti cu vopsea lavabila sau tapet, iar pardoseala poate fi acoperita cu parchet sau mocheta. De asemenea, livingul are o zona de luat masa si o zona de relaxare.

Proiectul Casei Cu 3 Dormitoare ofera o combinatie unica de design si functionalitate, care poate fi adaptata nevoilor si preferintelor fiecarei familii. Cu acest proiect, familia poate crea o casa moderna si spatioasa, perfecta pentru a se bucura de viata de familie.

 • Proiectul Casei Cu 3 Dormitoare
 • Proiectul unei case cu 3 dormitoare se concentrează pe o distribuție eficientă și spațiu funcțional. Acesta oferă o zonă de zi generoasă, împreună cu 3 dormitoare, o baie, un balcon și un spațiu de depozitare. Designul modern și practic face ca această casă să fie ideală pentru familiile care caută un mediu relaxant.

 • Distribuția Camerelor
 • La parter se află camera de zi, care oferă suficient spațiu pentru a stoca toate lucrurile de care ai nevoie. Acesta are o bucătărie deschisă și o baie. Camera de zi este conectată cu o terasă, unde puteți servi mese în aer liber și vă puteți bucura de vremea frumoasă. La etaj se află 3 dormitoare, toate cu balcon, care oferă o vedere minunată asupra împrejurimilor.

 • Designul Exterior
 • Designul exterior al acestei case se concentrează pe pereții exteriori din cărămidă și pe acoperișul înclinat din tablă. Acoperișul oferă o izolare termică superioară, împreună cu o protecție împotriva vremii. Acesta are și o fereastră pentru a lăsa

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  2021 are arhitectura autorizație beneficii beton calcul calculator casa case cat comentarii. constructie constructii copii costa cub design educatie efecte secundare exterior facultate fier formula gard gradina lemn manopera matematica materiale materiale de constructii metru model piatra pret preturi proiect protectie romania sanatate sarcina simptome tratament vise vânzare