Sari la conținut

Profit Mediu Formula

0
(0)

Kelemen, despre ”taxa de solidaritate” pentru marile …

Vicepremierul Kelemen Hunor afirmă că ”taxa de solidaritate” pe care ar urma să o plătească companiile cu cifră de afaceri de peste 100 de milioane de euro ”nu este ceva permanent”, ci ar urma să fie introdusă pentru unu, doi sau trei ani. ”Sunt perioade când trebuie să fii solidar cu acei cetăţeni şi cu acea societate unde faci profit şi pe seama căreia faci profit.

ziare.com

Grow on Social Media with Trusy

We’ve developed a proprietary formula to give everyday brands the chance to experience the same spotlight normally reserved for the select few. By combining mass-media press coverage with a network of high-profile celebrity influencers, your brand will become the perfect storm to create an explosion of never-before-seen growth.

go.trusy.co

Comunicat Mircea Hava: Un mediu mai curat înseamnă resurse …

Mircea Hava: Un mediu mai curat înseamnă resurse mai multe la nivelul Uniunii Europene ”Toate pachetele de măsuri luate la nivelul Uniunii Europene, de la începutul pandemiei și continuând cu cele menite să sprijine și să redreseze economiile statelor membre după această perioadă, trebuie acoperite de undeva. În mod normal, să dai și să susții […]

alba24.ro

Stiri sportive – Pagina 7067 din 7086 – GAZETA de SUD

Dacă iubeşti sportul, dacă vrei să afli primul rezultatele, să citeşti avancronici şi cronici de meciuri întocmai cu realitatea din teren sau să urmăreşti interviuri video cu sportivii sau antrenorii favoriţi, atunci bucură-te de informațiile sportive oferite în fiecare zi de Gazeta de Sud.

www.gds.ro

Documentele necesare pentru casarea mijloacelor fixe …

Obligatie de plata stabilita suplimentar: Impozit profit, 300.000 lei, (RIF 19.10.2021), din care – Decizie de plata provizorie 17.08.2021: 250.000 lei (aferenta perioadei 01.01.2015 – 31.12.2015, care s-a compensat avand Impozit profit de recuperat la acea data) – Diferenta de 50.000 lei s-a achitat conform RIF in data de 17.12.2021.

www.fiscalitatea.ro

Orange Home TV prin satelit | Orange

Cu Orange Home TV prin satelit ai cea mai variată gamă de canale TV naționale și internaționale și cel mai mare număr de canale HD.

www.orange.ro

Ministerul Finanțelor, anunț în miez de noapte …

Ministerul de Finanţe a publicat, duminică, la o oră după miezul nopţii, strategia fiscal-bugetară pentru următorii ani, document în care sunt cuprinse principalele coordonate pentru realizarea bugetului de stat în 2022, cea mai aşteptată lege din anul care urmează, potrivit Ziarului Financiar.

www.stiripesurse.ro

Cum e corect din punct de vedere politic, „Un Crăciun …

Nu s-a stins încă, în orice caz nu în Franţa, polemica suscitată de o listă de „recomandări” în materie de limbaj politic corect redactată de o comisară europeană, Helena Dalli. Cotidianul Le Figaro revine asupra acestui scandal considerînd că malteza…

www.rfi.ro

Noul Cod fiscal PDF – Legea 227/2015 valabil din octombrie …

Vezi noul Cod Fiscal – Legea nr. 227/2015! Consulta ultima versiune actualizata octombrie 2021 a Codului Fiscal! Vezi ultimele noutati fiscale introduse!

contabilul.manager.ro

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Ai intrebari?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.