Sari la conținut

Profil Dilatare Beton

  • Profil
  • 2 min read
0
(0)

Profil metalic pentru rost de dilatare placi beton – L=3ml …

Profil rost dilatare placi beton / pardoseli industriale – L=3ml H=150 mm. Dimensiuni: Lungime 3000 mm. Inaltime 150 mm. Grosime tabla 3.5 mm. Profile metalice pentru placile de beton, sunt folosite pentru aparitia fisurilor cauzate de schimbarile de temperatura, umiditate, trafic intens sau cu utilaje grele, autostivuitoare etc.

www.maxjonel.ro

Profile pentru placile de beton | Prosistem

profile pentru rosturi de dilatare Profile pentru placile de beton Profilele pentru placile de beton sunt folosite pentru a preveni aparitia in placi a fisurilor cauzate de schimbarile de temperatura, umiditate, trafic intens sau cu utilaje grele.

prosistem.ro

PROFILE DILATATIE | Hidroplasto

03/01/2015 · Profil dilatatie Hidroplasto 494/MS. Profile de dilatatie pentru pardoseala pentru toate tipurile de finisaj (piatra naturala , beton ,mocheta etc.) Profile de dilatatie foarte potrivite in cazul unei conexiuni dintre o cladire veche si una noua . Profile de dilatatie cu conexiune foarte buna cu mortarul din cauza partilor laterale perforate.

site.hidroplasto.ro

Totul despre rosturi de dilatare. Ce sunt … – Beton Expert

Cele doua variante de rost de dilatare, profil PVC si pavele din beton, necesita o succesiune de montaj ce trebuie respectata. Sunt prezentate in continuare etapele specifice pentru montare, inainte de turnarea betonului: Delimiarea precisa a zonelor de montaj pentru oricare dintre variantele de rost de dilatatie.

www.betonexpert.ro

PROFILE PENTRU ROSTURI DE DILATARE | Prosistem

PROFILE PENTRU ROSTURI DE DILATARE. Cea mai completa gama de profile de dilatare, pentru acoperirea rosturilor structurale in pardoseli, pereti sau tavane. Include produse dedicate parcarilor sau jonctiunilor acoperisurilor terasa (ne)circulabile. Fara acestea, nu ar fi posibila sectorizarea pardoselilor din constructiile mari, extinderile …

prosistem.ro

Profile dilatatie | Profile dilatatie

PROFILE DILATATIE – Un profil de dilatare este un profil special, realizat din aluminiu sau otel, care este utilizat pentru a acoperi rosturile de dilatatie, permitand deplasarea blocurilor din care sunt alcatuite constructiile, fara a deteriora stratul de beton sau materialul de acoperire a acestuia.De obicei, profilul de dilatatie este prevazut cu insertii din cauciuc

profile-dilatatie.ro

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Comentariul Tau conteaza, mai mult decat un Vot ;)

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.