Case pentru tineri casatoriti. 2 variante: locuinta ANL …

1/15/2018 · Case pentru tineri casatoriticase pe teren la inceput de viata. In ceea ce priveste posibilitatea obtinerii unui teren de la stat, acest program se adreseaza tinerilor intre 18 si 35 de ani. Legea nr. 15 / 2003 este baza legala care prevede acordarea unui teren gratuit pentru construirea unei case.

Sursa: sfatnaturist.ro/case-pentru-tineri-casatoriti-2-variante-locuinta-anl-sau-teren-de-la-stat/

Case pentru tineri casatoriti. Moderne si primitoare

1/5/2017 · Case pentru tineri casatoriti. Casa cu mansarda. Pentru un cuplu cu posibilitati mai extinse, va propunem si acest model mai mare de casa cu mansarda, cu dotari deosebite si un aspect de zile mari. Are o luminozitate sporita datorita suprafetelor mari vitrate si o terasa si un balcon foarte generoase. Suprafata ei construita este de 135 mp, iar …

Sursa: casepractice.ro/case-pentru-tineri-casatoriti/

Vestea aşteptată de toţi tinerii din Romania: Primă de …

2/12/2018 · Un proiect de lege depus in Parlament prevede acordarea unei prime de căsătorie pentru tinerii insurăței, dar și o alocație suplimentară pentru mamele care nasc al treilea copil. Inițiatorul proiectului de lege, deputatul Iacob Puşcaş, fost membru UNPR, propune ca tinerii pană in 35 de ani care se căsătoresc să beneficieze de o primă de căsnicie de …

Sursa: a1.ro/news/social/vestea-asteptata-de-toti-tinerii-din-romania-prima-de-casatorie-de-15000-de-lei-id732158.html

Cum să obții ajutorul de 1.500 de lei dat de Primăria …

10/7/2017 · Începand cu data de 29 mai 2017, Primăria Municipiului București a decis acordarea sumei de 1.500 de lei fiecărui cuplu de tineri proaspăt căsătoriți, dacă indeplinesc următoarele condiții: Cel puțin unul dintre soți să se afle la prima căsătorie.

Sursa: www.nwradu.ro/2017/10/cum-sa-obtii-ajutorul-de-1-500-de-lei-dat-de-primaria-bucuresti-pentru-tinerii-casatoriti/

Teren Gratuit Pentru Tineri De La Primărie. Cum Poți Face …

1/12/2018 · Condițiile pentru a primi teren gratuit pentru tineri. Pentru a solicita teren gratuit de la stat, tinerii trebuie să aibă varste intre 18 și 35 de ani. În momentul in care depun dosarul și pană la data soluționării acestuia, aceștia nu trebuie să fie proprietari ai unei locuințe sau unui teren destinat construirii unei case.

Sursa: www.libertatea.ro/stiri/teren-gratuit-pentru-tineri-2105112

Se dau bani pentru prima casatorie. Ce conditii trebuie sa …

5/19/2017 · Totodata, dupa cum bine stiti, Primaria Capitalei a infiintat societatea pe actiuni S.C. Trustul de Cladiri Metropolitane Bucuresti S.A. care are ca obiect principal de activitate construirea de locuinte sociale pentru tineri, la preturi mult mai mici decat cele disponibile pe piata si tot pentru acestia am infiintat Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, pentru a putea sprijini …

Sursa: blog.studioblitz.ro/se-dau-bani-pentru-prima-casatorie-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesti.html

Prima casatorie – Acasa.ro, portalul tau de lifestyle …

Cati romani au depus dosare pentru “Prima Casatorie” prima casatorie In ultima luna, peste 649 de dosare au fost depuse de tineri care au decis sa casatoreasca pentru stimulentul ”Prima Casatorie”, in valoare de 1.500 de lei, acordat de municipalitatea Bucurestiului.

Sursa: www.acasa.ro/prima-casatorie

Proiect: Primă de 15.000 de lei pentru tinerii care se …

9/21/2016 · Propunerea legislativă mai prevede că TVA pentru produsele de igienă şi ingrijire destinate copiilor in varstă de pană la 6 ani, inclusiv, este de maximum 5%. Iniţiatorul propune ca Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale să asigure fondurile necesare pentru acordarea acestor drepturi.

Sursa: www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/proiect-prima-de-15-000-de-lei-pentru-tinerii-care-se-casatoresc-571394

Teren gratuit pentru tineri 2018: Tinerii pot solicita la …

1/11/2018 · Tinerii care vor să-şi construiască o casă in 2018 pot primi o mană de ajutor de la stat, conform legislaţiei in vigoare, prin acordarea la cerere a unui teren gratuit. Totuşi, pentru a putea beneficia de această facilitate, solicitanţii trebuie să indeplinească anumite condiţii.

Sursa: avocatnet.ro/articol_43333/Teren-gratuit-pentru-tineri-2018-Tinerii-pot-solicita-la-prim%C4%83rie-un-teren-pentru-a-%C8%99i-face-o-cas%C4%83.html

 

Căutări Similare: Prima Casa Pentru Tineri Casatoriti