Selectează o Pagină

Lista preturi | constructii-tsc

196 randuri · lista cu preturi pentru manopera lucrari de constructii Preturile sunt cu titlu informativ.Avind in vedere ca orice lucrare de constructii este oarecum unicat in felul ei va vom pune la dispozitie un deviz de lucrari dupa ce vom primi informatii detaliate despre lucrarile ce urmeaza a fi facute.

Sursa: www.constructii-tsc.ro/lista-preturi/

Manopera Constructii – Lista de preturi

68 randuri · Va prezentam in continuare un tabel informativ cu principalele operatiuni de manopera in …

Sursa: www.deccons.ro/DecCons/Manopera-Constructii-Lista-Preturi

GARD DE IMPREJMUIRE CU PANOURI DIN PLASA ZINCATA SAU …

Gard de imprejmuire cu panouri din plasa zincata sau bordurata, la preturi foarte bune. Intra pe site si vezi modele si culori de plasa bordurataa si zincata, ideale pentru imprejmuirea terenurilor cu deschidere mare, impreuna cu toate informatiile despre tehnologia si modalitatiile de executie ale acestora.

Sursa: casaneo.ro/gard-imprejmuire-plasa-zincata

preturi manopere lucrari – Webnode

Preturi VA PREZENTAM O LISTA MICA DE PRETURI INFORMATIVE NU INCLUD T.V.A. Preturi Manopera: Constructi civile-in rosu fara materiale: 60-90 E + TVA-in rosu cu materiale: de la 200-250 E + TVA-la cheie fara materiale: 190E + TVA – la cheie cu materiale: de la 460 E + TVA – la gri cu materiale: 260 – 300 E – TVA

Sursa: constructi-profesionale.webnode.ro/preturi/

Plasa si Panouri Gard Zincat, Rabitz – pret mic, livrare …

Depo-materiale-constructii.ro livreaza plasa bordurata zincata, plasa sudata gard verde plastifiata si plasa gard impletita ieftina cu inaltime 1.5, 1.75 si 2 m

Sursa: depo-materiale-constructii.ro/167-plasa-si-panori-gard-rabitz

Constructii garduri. Constructii garduri metalice modele …

Garduri de plasa cu piatra sfaramataAcestea sunt construite din doua randuri paralele de plasa din otel, montata pe stalpi metalici, umpluta apoi cu piatra sfaramata. Modelul de gard este extrem de rezistent in timp si pentru a oferi un aspect natural, se poate acoperi cu plante cataratoare.

Sursa: proiectecaselacheie.ro/15-garduri-metalice

Manopera GARD – Misiunea Casa

8/31/2006 · Puteti sa lasati inaltimea stalpilor de gard egala cu inaltimea plasei de gard. Lungimea totala a stalpilor de gard in acest caz va fi de 1,8 m + 0,7 m (partea care se cimenteaza) = 2,5 m. Distanta intre stalpi poate varia intre 1,2 m pana la 2 m si depinde de modul in care este confectionat plasa de gard.

Sursa: www.misiuneacasa.ro/forum/forum/amenajari-exterioare/anexe/3964-manopera-gard

Plasă Gard, Stalpi & Panouri Gard Bordurate – Constructs

Plasă de gard, panouri gard bordurate, stalpi si accesorii. Vezi oferte la plasa bordurata zincata si plasa bordurata verde.

Sursa: constructs.ro/depozit/127-panouri-stalpi-si-plasa-pentru-gard