Selectează o Pagină

Contructie in padure (extravilan)? – Răspunsuri Avocatnet.ro

Buna ziua,Am o nelamurire… As dori sa construiesc o cabana mica de vacanta, din lemn, fara fundatie permanenta (pe piloni din lemn) in padure (extravilan). Este posibil asa ceva? Am nevoie de vreo aprobare sau proiect?Va multumesc.

Sursa: www.avocatnet.ro/forum/discutie_108339/Contructie-in-padure-extravilan.html

Casa in padure

Ponturi pentru a construi o casa in padure. casa in padure Daca vrei sa scapi de agitatia si poluarea din oras sau sa te relaxezi intr-un loc linistit, departe de zgomotul si traficul infernal, cea mai buna optiune este sa iti construiesti o casa in padure.

Sursa: www.acasa.ro/casa-in-padure

Cum sa construiesti o casa

Ponturi pentru a construi o casa in padure. cum sa construiesti o casa Daca vrei sa scapi de agitatia si poluarea din oras sau sa te relaxezi intr-un loc linistit, departe de zgomotul si traficul infernal, cea mai buna optiune este sa iti construiesti o casa in padure.

Sursa: www.acasa.ro/cum-sa-construiesti-o-casa

Nu Poți Construi Oricum! Află Ce Distanță Trebuie Să Lași …

7/2/2015 · Nu poți construi oricum! Află ce distanță trebuie să lași intre casa ta și cea a vecinului . De Alexandru Boariu, Joi, 02 iulie 2015, 16:19. … dacă acestea sunt astfel construite incat să impiedice vederea spre casa/ograda invecinată. Dreptul de trecere pentru utilităţi.

Sursa: www.libertatea.ro/stiri/nu-poti-construi-oricum-afla-ce-distanta-trebuie-sa-lasi-intre-casa-ta-si-cea-a-vecinului-1164740

Cum pot construi pe un teren extravilan? | adevarul.ro

9/23/2008 · Una din condiţiile pentru terenul pe care se va construi, in afara PUG-ului aprobat, este scoaterea din circuitul agricol. Din circuitul agricol se scoate o suprafaţă cat mai mică, avand in vedere taxele destul de ridicate.

Sursa: adevarul.ro/economie/imobiliare/cum-construi-teren-extravilan-1_50acf52e7c42d5a6638c9ced/index.html

Casa Din Padure Valea Doftanei (contact direct)

Casa din Padure este locul unde vii atunci cand iti doresti sa te relaxezi si vrei sa redescoperi sunete, arome si miresme imposibil de gasit la oras. Aici vei regasi mirosul de iarba proaspat cosita, sunetul talangilor, gustul fragilor intalniti la marginea drumului, gustul “Cascavelei” ,branza facuta de localnici dupa o reteta straveche …

Sursa: www.turistinfo.ro/valea_doftanei/cazare-valea_doftanei/casa_din_padure-c114506.html

Poti construi o casa fara autorizatia de constructie …

8/22/2019 · Atunci cand dorim sa construim o casa, primul pas pe care trebuie sa il facem, este sa pregatim actele necesare aprobarii autorizatiei de constructie. Fara ea, practic, nu puteti incepe sa construiti legal o casa in Romania.

Sursa: www.infocasa.ro/poti-construi-o-casa-fara-autorizatia-de-constructie/

Vand casa in padure – Ianuarie 2021 – Oferte360.ro

Vezi 443 rezultate pentru Vand casa in padure la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate incepand de la 5.700 EUR. Cauți mai multe imobiliare de vanzare? Explorează și …

Sursa: www.oferte360.ro/proprietati-vanzare/vand-casa-in-padure.html

Restrictiile de natura urbanistica ale unui teren pentru …

7/13/2011 · Sunt interesat daca pe o suprafata de teren de 181,52 cm, se poate construi o casa. Avand in vedere ca acest teren este in fata unei case cu vederea (ferestre) catre acest tere, Terenul are 181,52 cm. La strada deschiderea este de 9,52 cm, in spatele terenului 6,21, iar lateralele de 21 metri.

Sursa: blog.equinox.ro/restrictiile-de-natura-urbanistica-ale-unui-teren-pentru-constructii/

Cum poti construi o casa ecologica: Costuri, avantaje si …

8/25/2019 · Cum poti construi o casa ecologica: Costuri, avantaje si dezavantaje. Tot mai multi romani se orienteaza inspre a isi construi o casa ecologica. Aceste case par sa fie un trend ce are cerere din ce in ce mai mare. Casele ecologice sunt prietenoase cu mediul inconjurator, iar daca tu vrei sa iti construiesti o casa de acest tip si sa te asiguri …

Sursa: ideipentrucasa.ro/cum-poti-construi-o-casa-ecologica-costuri-avantaje-si-dezavantaje/