Selectează o Pagină

Singur la Volan

2/2/2018 · Ce poti face intr-un poligon? Poti face parcare laterala,garare,intoarcere din 3 miscari,parcare cu fata, plecare din rampa,simulare traseu auto, poti sa te …

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=e8ciZKV-Dnk

Antilocul saptamanii: Poligonul Ilioara

Cand vrei sa-ti testezi abilitatile de sofer sau noul BMW second-hand, poligonul Ilioara este unul dintre cele mai cautate locuri. Nu te intreaba nimeni de permis, de o ipotetica dubla-comanda la masina cu care esti si nici nu iti interzice nimeni sa mergi cu peste 20km/h, viteza corespunzatoare pentru traseul din poligon.

Sursa: http://metropotam.ro/Locuri-de-vizitat/Antilocul-saptamanii-Poligonul-Ilioara-art6103204891/

Cauti Poligonul Ilioara?

Moto Ilioara. 11/11/2015 · Martie Ieșim din carapace Începe sezonul moto Școlile de șoferi s… unt pregătite Sa reînceapă cursurile pentru categoriile A1 A2 A Școli care își desfășoară activitatea în poligon ILIOARA ADI MOTO ROBY ABI TRANS BIDI TRANS HARA Singurul poligon din România cu un spațiu generos .

Sursa: https://cv-inginer.ro/poligonul-ilioara/

Poligon Ilioara

8/23/2015 · MAMA ALEXANDREI isi doreste ca ALEXANDRU CUMPANAȘU sa ajunga PREȘEDINTE 5 septembrie 2019 ora 17 ROMANIA TV LIVE 1,270 watching Live now

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=0C8BqxYm8pY

Poligoane, Poligoane in Bucuresti

4/18/2008 · ma bag si eu in seama, instructorul meu mi-a zis in felul urmator: in poligon ai voie sa conduci daca nu ai permis, dar sa fie poligon autorizat si recunoscut de catre autoritati. acolo nu se ia nimeni de tine, dar in caz de accident suport consecintele legii ca si cand ai fi pe un drum public. daca nu este poligon recunoscut este dosar penal-conducere fara permis, deci nu va riscati aiurea.

Sursa: http://www.reno.ro/Poligoane-t109352.html

%d blogeri au apreciat: