Sari la conținut

Piatra Vanata Pt Rosii

  • Piatra
  • 3 min read
0
(0)

Stropirea rosiilor cu piatra vanata si var – Blogger

24/10/2014 · vineri, 24 octombrie 2014 Stropirea rosiilor cu piatra vanata si var Zeama bordeleza este un amestec de sulfat de cupru si var dizolvat in apa si. Pentru ca sulfatul de cupru (piatra vanata) ajuta si la cicatrizarea. Solutia care rezulta nu trebuie sa fie rece, adica nu se stropeste cu lichid rece.

mobilabucataria.blogspot.com

Stropirea Rosiilor: Metode Naturale – Sfatul Gradinavesela.ro

17/03/2021 · Daca ai culturi mari de tomate, pentru stropirea rasadurilor de rosii care se intind pe un hectar ai nevoie de: 1 kg de piatra vanata, 1 kg de var stins si 100 litri de apa. In 50 de litri de apa se dizolva piatra vanata, iar in ceilalti 50 de litri varul, apoi se amesteca toate. Cand se stropesc rosiile cu piatra vanata?

gradinavesela.ro

Rosii 2.0 – Rosii interactive si (ne-)ecologice: Stropirea

07/06/2009 · mie piatra vanata simpla nu mi se mai pare eficienta si recomand ceva mai bun. De exemplu mie mi-a fost recomandat Ridomil Gold. Vine la plic de 25 de grame si costa 6 RON. Plicul se dilueaza in 10 l de apa. Combate manea rosiilor, castravetilor, vitei de vie, etc.

rosii-ecologice.blogspot.com

Sulfat de cupru – Piatra Vanata – Zeama bordeleza

Ingrediente zeama bordeleza. » Pentru a realiza o cantitate de 100 de litri de zeama bordeleza cu o concentratie de 1% se vor folosi in realizarea compozitiei urmatoarele: 100 de litri de apa; 1000 grame de sulfat de cupru sau piatra vanata; 600 de grame de …

casasidesign.ro

Tratamente-Stropiri la Tomate-Rosii in Gradina & Camp

Tratamente / Stropiri / Program Tehnologic la Tomate-Rosii in Gradina si Camp. Efectuarea tratamentelor la timp (in functie de fenofaza) pentru tomatele cultivate in gradina si camp aduce beneficii maxime pentru fermieri. Aplicarea tratamentelor va asigura o dezvoltare armonioasa a plantelor de tomate-rosii si va conduce la realizarea unor recolte bogate.

www.horticultorul.ro

Zeama bordeleza – preparare, utilizare, reteta

Zeama bordeleza este un fungicid de contact, (fungi=ciuperci – „combate bolile cauzate de unele ciuperci”), folosit pe scara larga in trecut.In prezent este un fungicid important alaturi de fungicide moderne care contin cupru (Triumf, Champ 77 WG, Cuproxat flowable, etc.).. Atentie !!! Nu va bazati doar pe zeama bordeleza in combaterea diverselor boli (manari-mana rosii, mana …

www.horticultorul.ro

Zeama bordeleză pentru combaterea manei II • Casa și Grădina

17/09/2016 · Aceasta înseamnă 0,5-1 kg de piatră vânătă la 100 litri de apă. Deci, pentru o concentrație de 0,75%, folosim 750 g piatră vânătă la 100 litri apă (sau 75 g la 10 litri apă). Varul necesar, cel mai accesibil, este praful de var stins și se folosește în proporție de 1:1 sau 2:1, raportat la cantitatea de piatră vânătă.

www.casa-gradina.ro

Tratamente bio pentru rosii – cum scapam de bolile

25/07/2018 · Bolile tomatelor si tratamente bio pentru rosii – cum sa prevenim Un mod de prevenire este rotatia culturilor. Daca anul acesta ati plantat rosii intr-un loc, incercati ca anul urmator sa plantati altceva acolo si rosiile in alt loc. Multe bacterii, ciuperci si …

manancabio.ro

Te rugăm să dai un rating recomandărilor din aceasta postare.

Faceți clic pe o stea pentru a o evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Ajuta-ne să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Comentariul Tau conteaza, mai mult decat un Vot ;)

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.