Selectează o Pagină

Coduri CAEN – Cod actualizat 2020 – Lista Sectiunilor

Coduri CAEN – Cod actualizat 2020 – Lista sectiuni. Cod CAEN actualizat in 2020 pentru firme şi PFA. Consulta lista codurilor CAEN incepand cu sectiunile de mai jos.

Sursa: www.coduricaen.ro/

Coduri CAEN PFA: Reguli pe care trebuie să le știi la …

Înainte de a inființa un PFA trebuie să cunoști cateva reguli despre obiectul de activitate pe care il poate avea o persoană fizică autorizată. Dacă in cazul inființării unui SRL lucrurile sunt mai simple și excepțiile mai puține, persoana fizică autorizată trebuie să se asigure că indeplinește toate condițiile cu privire la numărul maxim de coduri CAEN permise …

Sursa: firmeon.ro/coduri-caen-pfa/

Coduri CAEN 2020 rev 2

Lista coduri CAEN 2020 explicate pentru PFA, II, SRL, SC, SA. Nomenclator cod CAEN 2020 pe intelesul tuturor.

Sursa: coduricaen.info/

Cate coduri CAEN poate avea PFA?

a modificat modul de inregistrare şi de funcţionare a persoanelor fizice autorizate (PFA), intreprinderilor individuale (II) şi intreprinderilor familiale (IF), respectiv numărul maxim de coduri CAEN pe care acestea le pot avea in obiectul de activitate.

Sursa: www.pfa.whd.ro/cate-coduri-caen-poate-avea-pfa

Coduri CAEN 2020

Coduri CAEN – lista completa si actualizata a codurilor CAEN 2020 – functia de cautare te ajuta sa gasesti exact ce cod CAEN cauti

Sursa: caen.ro/

PFA cu doua coduri CAEN. Ce taxe trebuie sa achite la stat

Subiectul de astazi este o PFA cu norma de venit care are codul CAEN 6202 si plateste taxe aferente unei norme de 43.000 lei/an. Contribuabilul doreste sa isi deschida un nou cod CAEN 6203 incadrat la norma de venit (incadrat la aceeasu valoare de 43.000). Este important de mentionat ca PFA

Sursa: www.portalpfa.ro/articole/taxe-5/pfa-cu-doua-coduri-caen-ce-taxe-trebuie-sa-achite-la-stat-2043.html

PFA și II mai au o săptămană pentru a modifica codurile …

Potrivit acestui act normativ, un PFA poate avea in obiectul de activitate cel mult cinci clase de activităţi prevăzute de codul CAEN, in timp ce o intreprindere individuală poate avea in obiectul de activitate cel mult zece clase de activităţi prevăzute de codul CAEN.

Sursa: www.digi24.ro/stiri/economie/companii/pfa-si-ii-mai-au-o-saptamana-pentru-a-isi-modifica-codurile-caen-si-numarul-de-angajati-1061009

Cate coduri CAEN poate avea un PFA | REGnet.ro | Firme și …

Dacă in prezent ai deja inființat un PFA cu mai mult de 5 coduri CAEN, atunci trebuie să ai in vedere că pană la data de 17 ianuarie 2019 trebuie să intreprinzi demersurile necesare la Registrul Comerțului pentru reducerea numărului de coduri CAEN la maxim 5.

Sursa: www.regnet.ro/articole-despre-pfa/cate-coduri-caen-poate-avea-un-pfa/

Oficiul National al Registrului Comertului

4/12/2020 · Astfel, art. 16 alin. (1) prevede că “PFA poate avea in obiectul de activitate cel mult 5 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN”, in timp ce art. 24 alin. (1) stipulează că “intreprinderea individuală poate avea in obiectul de activitate cel mult 10 clase de activităţi prevăzute de codul CAEN”.

Sursa: www.onrc.ro/index.php/ro/modificari-privind-inregistrarea-si-functionarea-pfa-si-ii

Cod CAEN 74 Alte activitati profesionale … – Coduri CAEN

Subdiviziuni ale codului CAEN 110. cod CAEN 741 Activitati de design specializat cod CAEN 742 Activitati fotografice cod CAEN 743 Activitati de traducere scrisa si orala (interpreti) cod CAEN 749 Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a. Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a.

Sursa: www.coduricaen.ro/74-alte-activitati-profesionale-stiintifice-si-tehnice