Selectează o Pagină

Obligaţiile şi răspunderea administratorului asociaţiei de …

Obligaţiile administratorului sunt cele expres prevăzute de lege, putând fi completate şi cu alte obligaţii, stabilite prin fişa postului, întocmită ca anexă la contractul în baza căruia acesta activează.

Sursa: https://www.viata-libera.ro/justitie/103454-obligatiile-si-raspunderea-administratorului-asociatiei-de-proprietari

Rolul administratorului si al asociatului in SRL …

Deciziile administratorului nu pot fi modificate de asociati, insa administratorul poate fi concediat in urma unor neintelegeri. Daca iti doresti sa infiintezi un SRL si esti la inceput de drum, Keez iti pune la dispozitie servicii sigure de contabilitate si consultanta gratuita pentru o indrumare corecta si eficienta a viitorului tau in afaceri.

Sursa: https://www.keez.ro/blog/contabilitate-digitala/rolul-administratorului-si-al-asociatului-in-srl–obligatii-si-drepturi.html

Obligaţiile asociaţiilor de proprietari în 2017

1/17/2017 · De asemenea, vor fi detaliate şi clarificate atribuţiile administratorului, ale preşedintelui, ale comitetului executiv, ale cenzorilor, tipul de relaţii dintre aceştia, precum şi procedurile de aprobare a deciziilor privind realizarea lucrărilor de reabilitare a imobilului şi de limitare a consumului energetic.

Sursa: https://www.avocatnet.ro/articol_44658/Obliga%C5%A3iile-asocia%C5%A3iilor-de-proprietari-in-2017.html

Obligațiile administratorului de bloc 2018

Obligațiile administratorului de bloc 2018: poate fi luat la rost. O prevedere introdusă de noua lege stabilește printre obligațiile administratorului de bloc 2018 o responsabilizare mai mare, în sensul că nu vor mai putea cheltui după bunul plac banii asociației, deci ai proprietarilor.

Sursa: https://cetateanul.net/articol-principal/obligatiile-administratorului-de-bloc-2018/

Drepturile si obligatiile administratorului unei firme

10/15/2012 · Drepturile si obligatiile administratorului unei societati comerciale trebuiesc bine stabilite in raporturile cu fondatorii sau asociatii societatii comerciale.

Sursa: http://www.avocat-firme.info/drepturile-si-obligatiile-administratorului-unei-firme.html

%d blogeri au apreciat: