Modele Case Din Containere

Modele Case Din Containere

Case construite din containere – preturi si modele

6/29/2016 · Iata mai multe despre case construite din containere – preturi, modele si alte avantaje. Case construite din containere: preturi Un prim exemplu este o locuinta din 2 containere, ideala pentru amplasarea in diverse locatii pentru locuit permanent sau temporar, complet echipata.

Sursa: casepractice.ro/case-construite-din-containere-preturi/

Containere de locuit, pret case din containere locuibile

Case din containere , realizate la comanda,de diferite dimensiuni si dotar. Pot fi containere simple cu diverse echipari sau modele din mai multe containere realziate la comanda din 2, 3 sau mai multe containere cu divesre dotari si finisaje . Detalii produs. Ansambluri containere. 0 Recenzii …

Sursa: www.containeremodulare.ro/containere-de-locuit

Case din Containere Maritime de Locuit: Poze, Preturi

Se gasesc case din containere gata construite? Daca vrei sa cumperi o casa gata construita, poti sa gasesti cateva modele de vanzare. In principiu, au aparut din ce in ce mai multi constructori care ofera aceasta varianta ca solutie alternativa si construiesc adevarate cartiere din aceste materiale.

Sursa: designbaie.ro/2017/10/case-din-containere-maritime-de-locuit/

Containere de locuit- solutii ieftine pentru case la cheie

Alegerea unei case poate fi un moment dificil, mai ales cand nu sunt fonduri suficiente pentru construirea ei. Pentru a economisi timp si bani, echipa noastra realizeaza containere de locuit la cerere, cu posibilitati de adaptare multiple.. Punem accent pe nevoile clientilor nostri, tocmai de aceea am conceput containerele personalizate, care vin realizate la cheie.

Sursa: www.teracontainer.ro/stiri/containere-de-locuit-solutii-ieftine-pentru-case-la-cheie-12

30 de modele spectaculoase de case construite din containere

30 de modele spectaculoase de case construite din containere publicat de Mircea Iordache 12 decembrie 2018 Casele construite din containere sunt nişte construcţii realizate din acele recipiente uriaşe din oţel, pe care le vedeţi transportand mărfuri peste …

Sursa: edifica.ro/constructii-si-amenajari/30-case-construite-din-containere/

Case din Containere – Module de locuit – by FDC Containere

Despre noi “Case Din Containere” este o ramura a societatii “Containere FDC SRL” si dezvoltata din cerinta tot mai mare a persoanelor care doresc o casa construita rapid, in locuri greu accesibile, fara mizeria si “dezastrul” unui santier clasic, a persoanelor care doresc sa iasa din standarde “jucandu-ne” impreuna cu pozitionarea modulelor pentru a obtine configuratia dorita.

Sursa: www.case-din-containere.ro/

Case din Containere Maritime – RoFrance Construct Romania

Construim case din containere maritime in toata tara. Experienta indelungata si portofoliul numeros de clienti din toata tara va ofera garantia unei case realizate de profesionisti. Casele realizate din containere maritime sunt perfecte ca locuinte permanente, case de vacanta la mare sau la munte, cabane turistice, sedii de firma, etc.

Sursa: rofrance-construct.ro/

Analiza casei din containere pentru locuit sau vacanta

In ceea ce priveste realizarea de case din containere, desi frumoase si practice, cele prezentate in imaginile de mai sus nu sunt realizate in Romania din cauza pretului, respectiv cumparatorul ar trebui sa stie ca bugetul minim pentru oricare din modelele de mai sus este de 50000-80000E, acest lucru, nu este dat de costul containerelor, care …

Sursa: www.domu.ro/case-de-vacanta-construite-din-containere/

Containere de locuit, locuinta ta in container. Case din …

Containere de locuit Containere de locuit, tot ce aveti nevoie pentru locuit in containere. Ca modele, putem oferi varianta de baza, de 6m lungime si 2,43m latime, dotat cu usa, fereastra, covor PVC, instalatie electrica si grup sanitar complet, sau daca doriti putem dezvolta dotarile si marimea astfel incat sa unim mai multe cotainere intre ele, sa obtine, suprafete de 29mp, 45 mp, 60mp sau …

Sursa: www.containerul.ro/produs/containere-de-locuit

Producator de case si containere modulare – AG Business

Ultimul proiect. Prin aceasta sectiune, AG Business doreste sa va tina la curent cu noutatile din domeniul nostru de activitate. Va vom prezenta in mod regulat ultimele case realizate sau propuneri de proiecte, toate bazandu-se pe experienta pe care o detinem in domeniu.

Sursa: www.agbusiness.ro/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.