Selectează o Pagină

Cereri

Cauta rapid un model de document: … trebuie scrisa la aproximativ 5-6 cm de marginea de sus a paginii pentru a lasa loc liber formularii rezolutiei de catre cel caruia ii soliciti un anumit lucru – numele, prenumele si domiciliul celui care face cererea … Pe Modele-documente.info gasesti modele si tipizate pentru orice tip de cerere.

Sursa: http://modele-documente.info/modele/cereri/

Model Cerere primarie racord apa-canal

3/1/2017 · Cerere racordare casa la reteaua de apa si canalizare. Intrebare de la: Gigi, Buhusi pe adresa redactiei “Buna seara. Am construit o casa in localitatea Buhusi, Bacau, si vreau sa fac o cerere la primarie pentru a ma racorda la apa si canalizare.

Sursa: https://casasidesign.ro/model-cerere-primarie-racord-apa-canal.html

sesizare primarie

Buna ziua, am experienta in solicitari catre primarie si pot sa va spun cum sa procedati, din practica. 1. Cautati nr. de telefon al primariei respective pe internet, cereti la relatii cu publicul, sau cereri/petitii/sesizari, cu nr. de inregistrare cereti sa vi se raspunda cu privire la cerere

Sursa: https://avocatnet.ro/forum/discutie_45683/sesizare-primarie.html

Cereri și formulare tip

Proiectele de hotărare privind stabilirea impozitelor, taxelor și tarifelor locale pentru anul 2020 și revizuirea zonării fiscale pentru 2020 sunt lansate in dezbatere public … 410100 Oradea 0040 259 437 000 primarie@oradea.ro www.oradea.ro. Primaria Oradea.

Sursa: http://www.oradea.ro/cereri-si-formulare-tip

Cerere angajare

Descarca gratuit 2 modele de cereri de angajare. Ai posibilitatea sa utilizezi modelul de cerere prezentat mai jos sau sa downloadezi celelalt model de cerere de angajare. Doar parcurgand informatiile prezentate in aceasta pagina vei afla cum se scrie sau ce trebuie sa cuprinda o cerere de angajare acceptata de angajatori.

Sursa: https://www.model-de.ro/Cerere+de+angajare-p4-442-1-1.htm