Selectează o Pagină

LISTELE IMOBILELOR EXPERTIZATE TEHNIC DIN PUNCT DE VEDERE …

pag. 2 lista imobilelor expertizate tehnic din punct de vedere al riscului seismic Încadrate În clasa i de risc seismic [art.1 alin.(2) lit.a) din ordonanȚa guvernului nr.20/1994 modificatĂ Și completatĂ prin …

Sursa: http://amccrs.pmb.ro/docs/Lista_imobilelor_expertizate.pdf

Verificatori proiecte — Arhitect

Utilizam cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra utilizarii acestora.

Sursa: http://rsba.ro/legislatie-arhitectura/legea-nr-10-1995/verificatori-proiecte/

Rezultate căutare pentru „Experti tehnici atestati MLPAT …

FDP PRO CONS De-a lungul anilor am avut ocazia sa proiectam aproape toate tipurile de constructii. De aceea va putem indeplini cele mai exigente cerinte de calitate si profesionalism.

Sursa: https://firmadeproiectare.ro/search/Experti%20tehnici%20atestati%20MLPAT%20-%20Constructii

Verificari tehnice MLPAT

Compania GEOTECH asigura servicii de verificari tehnice MLPAT a proiectelor, alaturi de colaboratorii companiei, pentru urmatoarele exigente: Af, A1 si A2.. Verificarea tehnica de calitate MLPAT a proiectelor se face pentru cerintele stabilite prin lege. In functie de categoria de importanta a constructiei, verificarea MLPAT se face diferentiat de catre specialisti verificatori de proiecte …

Sursa: http://www.geotech.ro/ro/inginerie-geotehnica/verificari-tehnice-mlpat

Lista actualizata a expertilor MLPAT

buna seara !ma poate ajuta cineva, va rog frumos; cu o lista actualizata a expertilor MLPAT ?sau unde pot consulta o astfel de lista ? pe site-ul ministerului nu am gasit nimic.multumesc anticipat.

Sursa: https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_203845/Lista-actualizata-a-expertilor-MLPAT.html