Selectează o Pagină

Expert autorizat M.L.P.A.T.

Contacteaza-ne l anumarul de telefon 0731.026.636 / 0785.852.976 sau trimite-ne un mesaj la adresa office@zonere.ro si solicita-ne un expertiza M.L.P.A.T. de care ai nevoie.

Sursa: https://www.zonere.ro/servicii-adiacente/expert-autorizat-m-l-p-a-t/

raport

RAPÓRT 3, rapoarte, s. n. 1. Comunicare scrisă sau verbală făcută de cineva în fața unei adunări, a unei autorități sau a unui șef ierarhic, care cuprinde o relatare (oficială) asupra unei activități personale sau colective; dare de seamă; textul dării de seamă.

Sursa: https://dexonline.ro/definitie/raport

Clasificarea constructiilor dupa: destinatie si importanta

Fig. 2. Clasele de importanta a constructiilor. Se pot mentiona urmatoarele exemple pentru fiecare clasa in parte, precizand totodata ca, in functie de cazul concret al unei anumite constructii, depinzand de situatia respectiva data, anumite subsisteme, elemente sau componente, precum si instalatiile si echipamentele respective, se pot incadra in clase de importanta a restului sistemului cladire.

Sursa: http://www.creeaza.com/tehnologie/constructii/Clasificarea-constructiilor-du377.php

Mdrl.ro

Mdrl iti ofera cele mai noi stiri interne si externe despre politica, economie, vedete, sanatate. Nu rata cele mai proaspete stiri.

Sursa: https://www.mdrl.ro/

Cauti Mlpat?

Definitie expertiza MLPAT. Desi cunosc faptul ca MLPAT este o acreditare din partea ministerului a expertilor tehnici ma intereseaza foarte tare urmatoarele:- etapele expertizei pentru stabilirea stabilitatii si rezistentei constructiei- se folosesc sau nu aparate care sa …

Sursa: https://cv-inginer.ro/mlpat/