Selectează o Pagină

Cât costă gazul, de la 1 ianuarie, în funcţie de regiunea …

În ceea ce priveşte metrul cub, deşi nu este tarifat distinct în factură, calculele noastre arată că acesta costă, din ianuarie, 1,47 lei, la GDF Suez, şi 1,63 lei, la E.ON. Din 2007, facturile la gaz măsoară energia produsă de arderea gazului, şi nu volumul de gaz consumat.

Sursa: www.cotidianul.ro/cat-costa-gazul-de-la-1-ianuarie-in-functie-de-regiunea-in-care-locuiti/

Care este formula de calcul din METRI CUBI in KILOWATI-ORE …

Cum se calculeaza. Consumatorul care a utilizat 100 de metri cubi de gaze naturale, cu o valoarea calorifica a gazului de 10, 540 kWH/metru cub, factura se va calcula astfel: se inmulteste volumul consumat cu puterea calorifica rezultind 1.054 kWh, adica 1, 054 MWh.

Sursa: www.tpu.ro/stiinta-si-filosofie/care-este-formula-de-calcul-din-metri-cubi-in-kilowati-ore-unde-se-poate-afla-oficial-la-ce-institutie-stiintifica-link/

Ce pret are un metru cub de gaz

eu am consumat cam 450 m3 pe ianuarie – 720 RON factura… Nu platesti metrul cub – platesti energia ( Mwh). Metrul cub se transforma in Mwh inmultindul cu un coeficient ( scrie pe factura) care chipurile determina cantitatea de energie pe care il are un metru cub de gaz. Jmenul e ca ei baga ce coeficient vor ei, nu exista nici-un mijloc de verificare ( ANR sau alt organ nu are …

Sursa: cetin.ro/costat-metrul/

Distrigaz-Sud va factura kW/h in loc de metri cubi …

Echivalentul unui metru cub de gaze este de 10 kW/h, a adaugat Pantilie. Noul sistem de facturare presupune instalarea unor calorimetre la clientii mari si la conexiunea sistemului de distributie al Transgaz cu cel al Distrigaz-Sud, care vor masura puterea calorica a gazelor livrate si vor fi citite zilnic.

Sursa: www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1183384-distrigaz-sud-factura-loc-metri-cubi.htm

Prețuri reglementate gaze naturale – Engie

Te ajutăm cu tot ceea ce ai nevoie. Acces la serviciul nostru profesionist de Call Center și la contul tău virtual din Agenţia online. În plus, poţi menţine relaţia cu noi prin smartphone dacă îţi descarci aplicaţia mobilă engiemobile.

Sursa: www.engie.ro/caminul-tau/gaze-naturale-si-electricitate/preturi-reglementate-gaze-naturale/

Preț pentru lemne de foc. Cu cât se vinde metrul cub în …

Un metru cub de lemne se vinde cu prețuri pornind de la 200 de lei în Bacău, ajungându-se până la 390 de lei pentru lemnul paletizat. Sunt furnizori care asigură transportul gratuit pentru o rază de 40 de kilometri, iar oferta este formată din lemn de fag, carpen sau stejar, în formă brută sau paletizată.

Sursa: agrointel.ro/86146/pretul-lemnelor-de-foc-cu-cat-se-vinde-metrul-cub-in-fiecare-judet/

Cate kg are un metru cub – TPU.ro

Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum. În ipoteza …

Sursa: www.tpu.ro/educatie/cate-kg-are-un-metru-cub/